Închide meniul
Foto

Cum arăta cea mai cunoscută amantă din România în tinerețe! Ce a putut spune faimoasa femeie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2023, 14:58

Cum arăta cea mai cunoscută amantă din România în tinerețe! Ce a putut spune faimoasa femeie

Vica Blochina este fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina este fosta amantă a lui Victor Piţurcă / Instagram

Cum arăta cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, în tinerețe e o întrebare pe care și-au pus-o mulți dintre fanii vedetei. Puțină lume o cunoaște pe blondină din vremea când era balerină la Melody și sucea mințile tuturor bărbaților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a fost balerină la Melody. Timp de 16 ani, ea a fost amanta lui Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al naționalei României era însurat. Așa s-a ales Vica cu porecla „cea mai cunoscută amantă din România”.

Cum arăta cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, în tinerețe

Vedeta a avea la acea vreme o înfățișare complet diferită de cea din prezent. Vica Blochina consideră că acum este mult mai atrăgătoare decât la 20 de ani.

„Când mă uit la pozele mele de mai de demult sunt nasoală, mie nu îmi place, nu știu de ce zicea lumea că eram așa mișto, că acum sunt mult mai mișto”, a mai declarat Vica, la Fiță cu Adiță.

Vica Blochina și Juan Carlos Toja, în club / cancan.ro
Recomandări
  • Cum arăta cea mai cunoscută amantă din România în tinerețe
  • Ce a putut spune faimoasa femeie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și