Închide meniul
Foto

Cum arată, de fapt, Sarah, fiica Anamariei Prodan, atunci când nu pozează pentru Instagram

De Antena Sport
Publicat: 2 februarie 2023, 16:07

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a fost surprinsă pe străzile din Bucureşti. Fata de 22 de ani ţine mult la imaginea ei, astfel că apariţia a fost una impecabilă, chiar şi dacă nu era vorba de nişte poze pentru reţelele de socializare.

Reclamă
Cum arată, de fapt, Sarah, fiica Anamariei Prodan

Cum arată, de fapt, Sarah, fiica Anamariei Prodan

Cum arată, de fapt, Sarah, fiica Anamariei Prodan

Conform spynews.ro, Sarah s-a plimbat pe străzile din Capitală şi nu a apelat la bolidul său de sute de mii de euro. A ajuns la o cafenea, unde a comandat de mâncare şi a băut şi o cafea.

Reclamă

Cum arată, de fapt, Sarah, fiica Anamariei Prodan, atunci când nu pozează pentru Instagram

După ce a plecat de la localul respectiv, fata Anamariei Prodan din prima căsnicie cu Tiberiu Dumitrescu şi-a făcut şi un selfie, pentru a trimite pozele celor apropiaţi.

Reclamă

Ţinuta în care s-a afişat Sarah Dumitrescu a fost una sport, ea având un trening de firmă şi o pereche de pantaloni mulaţi.

Sarah Dumitrescu / Sursa foto: Spy News
Sarah Dumitrescu / Sursa foto: Spy News

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a uluit fanii la sala de fitness

Pe de altă parte, fiica cea mică a Anamariei Prodan este nelipsită de la sala de fitness. Sarah Dumitrescu îşi forţează revenirea pe terenul de baschet. Este aşteptată la Cal Poly Mustangs, clubul din Statele Unite la care este legitimată.

Tânăra de 22 de ani a avut un 2022 de coşmar. S-a accidentat pentru a treia oară, la genunchi, în perioada în care se antrena alături de lotul naţional. A avut nevoie urgentă de o operaţie la o clinică din Cluj-Napoca.

Sarah e pe ultima sută de metri cu recuperarea. S-a antrenat şi la baza de pregătire a lui FCSB, clubul patronat de Gigi Becali. În prezent, Anamaria Prodan nu are deloc o relație bună cu latifundiarul din Pipera.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea