Închide meniul
Foto

Cum arată femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea. Iubitul ei l-a făcut praf pe milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2022, 17:56

Cum arată femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea. Iubitul ei l-a făcut praf pe milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Cum arată femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / MMA / MMA2 via Hepta

Denisa Tănase este femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun a câştigat premiul de Miss Fotomodel, în 2008. Fostul patron al lui Dinamo ar fi remarcat-o şi ar fi încercat să o cucerească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hristu Chiacu (35 de ani) a venit cu acuze incredibile la adresa milionarului român care are 9 copii cu 4 femei şi este căsătorit, în acest moment, cu Valentina Pelinel. Fostul fotbalist din Ştefan cel Mare a dezvăluit că Borcea o curta pe iubita lui de atunci.

Cum arată femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea

Ştiu că s-a dat la ea„, a confirmat Chiacu zvonurile care au apărut în urmă cu mai bine de un deceniu. S-a ferit să spună dacă Denisa Tănase a şi avut o relaţie cu „Leonidas”.

Denisa s-a despărţit de Hristu şi a fost apoi împreună cu Alexandru Piţurcă. Au existat zvonuri că şi Ciprian Marica ar fi cucerit-o. Acesta ar fi invitat-o la Stuttgart, în perioada în care juca pentru VfB.

E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Reclamă

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește).

Hristu Chiacu l-a făcut praf pe Borcea. Recţia omului de afaceri

(n.r. despre acuzațiile lui Cristi Borcea) Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a dezvăluit Hristu Chiacu, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Chiacu este chiar nepotul lui Gigi Becali. Borcea a negat informaţiile apărute în presă. Din 2013, Denisa este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Banu.

Sunt niște prostii! Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui Chiacu? Nu vreau să comentez mai multe, chiar nu are rost”, a declarat Borcea pentru Prosport.

„Crezi în fidelitate?” Cristi Borcea a spus adevărul despre fostele sale soţii

Milionarul român este la a treia căsnicie, după cele avute cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican. Din 2018 este căsătorit cu Valentina Pelinel şi anunţă că şi-a găsit, într-un final, liniştea.

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii. Borcea a dezvăluit cum se înţelege cu femeile de care a divorţat şi care şi-au refăcut între timp viaţa.

(Nasrin Ameri: Ai rămas într-o relaţie bună şi cu fostele soţii) Am avut acest interes să fiu cât mai bine cu ele, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal. Să nu aibă traume. Asta a contat foarte mult. Mulţumesc lui Dumnezeu, toţi copiii sunt bine. Şi mamele copiilor sunt bine. Eu sunt bine, asta contează cel mai mult.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut în viaţă, dar sunt cel mai fericit că mi-am găsit persoana potrivită, ideală, când a trebuit. La momentul potrivit„, a declarat Cristi Borcea în cadrul unui podcast al finei sale.

Fostul conducător al lui Dinamo a primit şi o întrebare „capcană”. Au apărut zvonuri că era într-o relaţie cu Valentina Pelinel încă din momentul în care era căsătorit cu Alin Vidican.

Reclamă

(Nasrin Ameri: Crezi în loialitate şi fidelitate?) Da, dacă nu aş crede aş lua-o razna. Cel mai important e ca în familie să fie loialitate şi credibilitate, să le ai. Dacă nu, eşti destabilizat„, a mai spus Borcea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și