Închide meniul
Foto

Cum arată mama „Prințișorului Craiovei”. Femeia a trăit șocul vieții când soțul ei a fost arestat de acasă și dus la închisoare

De Antena Sport
Publicat: 19 martie 2023, 15:51

S-a aflat cum arată mama „Prințișorului Craiovei”. Adrian Mititelu Jr. este poreclit în acest fel datorită vieții extravagante pe care o trăiește. Fiul lui Adrian Mititelu, finanțatorul lui FC U Craiova 1948, își face toate plăcerile, conduce mașini de lux și cheltuie banii în cluburile spectaculoase din București. El s-a ocupat inclusiv de destinele clubului de fotbal din Bănie, în perioada în care tatăl său s-a aflat în închisoare.

Reclamă
Cum arată mama

Cum arată mama lui Adrian Mititelu Jr

Cum arată mama lui Adrian Mititelu Jr / Instagram

Dacă Adrian Mititelu și fiul său sunt obișnuiți să apară regulat în spațiul public, despre cea mai importantă femeie din viața lor se știu puține lucruri. Ileana Mititelu, mama „Prințișorului Craiovei”, s-a ferit întotdeauna să atragă atenția în public.

Reclamă

Cum arată mama „Prințișorului Craiovei”. Femeia a trăit șocul vieții când soțul ei a fost arestat de acasă și dus la închisoare

Ea este o doamnă stilată și îi sprijină pe soțul și fiul său fără să intre în „lumina reflectoarelor” (VEZI GALERIA FOTO).

Reclamă

Unul dintre puținele momente în care soția lui Adrian Mititelu a ieșit în evidență a avut loc în 2020, când patronul de la FC U Craiova 1948 a fost arestat.

Condamnat pentru fraudă fiscală, Mititelu a stat în spatele gratiilor timp de 2 ani și 6 luni. Omul de afaceri a fost eliberat în iulie 2022.

Ileana a trăit clipe de coșmar în seara în care Adrian Mititelu a fost arestat. Polițiștii l-au scos din casă, în cătușe, pe patronul de la FC U Craiova, sub privirile soției sale.

Cuprinsă de spaimă, Ileana Mititelu a încercat din răsputeri să-i convingă pe oamenii legii că soțul său e nevinovat.

„E nevinovat. De ce l-a luat? E nevinovat. Nu! De ce, dacă e nevinovat?! De ce, ce a făcut?!”, a strigat Ileana, în disperare, în timp ce polițiștii îl urcau în mașină pe Adrian Mititelu.

Mesajul transmis de Ileana Mititelu când FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1

Ulterior, în momentul în care FC U Craiova 1948 a obținut promovarea în Liga 1, în luna mai a anului 2021, Ileana a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

Adrian Mititelu încă era arestat și n-a putut sărbători cum se cuvine marea performanță a echipei sale, alături de jucători și familie.

„Adi, trebuia sa fim împreună în cea mai importantă și așteptată zi pentru tine, dar uite ca după 10 ani bunul Dumnezeu ți-a îndeplinit cea mai mare dorință a ta. Din păcate, acei oameni răi și fără suflet au reușit să îți ia această mare bucurie, crezând că așa te vor reduce la tăcere, luându-ți propria libertate, dar «Nu mor leii când vor câinii».

Ce nu știu ei este ca tu ești omul care nu renunță niciodată pentru că ai un caracter foarte puternic și ești un mare luptător. Te așteptăm acasă cât mai repede și mai puternic decât te știm cu toții! Felicitări pentru această mare bucurie pe care ai oferit-o tuturor acelor care iubesc această echipă adevărată! Te iubim enorm”, a scris Ileana Mititelu, pe contul de Facebook.

Ce a spus Adrian Mititelu Jr despre femeile din viaţa lui

Recent, „Prinţişorul Craiovei” a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa personală. Adrian Mititelu Jr. a recunoscut că şi-ar dori să devină tată.

Adrian Mititelu Jr. a spus că îi surâde ideea de a deveni tată. Mama sa mai vorbeşte cu el despre acest lucru, însă nu insistă prea mult. În prezent, Adrian Mititelu Jr. a spus că nu este implicat în nicio relaţie.

Mama mai încearcă ea din când în când, dar ştie că nu prea îmi place să vorbesc, tata nu mă întreabă niciodată, dar şi-ar dori să aibă un nepoţel din partea mea. Şi eu mi-aş dori, dar nu ţine numai de mine, când va veni momentul”, a spus Adrian Mititelu Jr, pentru antenastars.ro.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit şi despre femeile din viaţa lui. Acesta a spus că îi plac româncele.

Întotdeauna o femeie din România nu se compară cu nicio altă femeie din oricare altă ţară, în sensul că avem femei foarte frumoase şi îngrijite. Până la urmă şi aceste femei pe care le numeşte presa femei tunate sunt tot pentru faptul că sunt femei îngrijite şi vor să arate bine. Nu am un tipar, îmi plac femeile care arată într-un fel, n-aş putea să fac abatere de la acest lucru”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea