Închide meniul
Foto

Cum arată palatul de 1,2 miliarde de euro care i-ar aparține lui Vladimir Putin. Se întinde pe 74 de hectare și are un tunel special care duce în munţi

Antena Sport Publicat: 7 martie 2022, 22:24

Reclamă
Cum arată palatul de 1,2 miliarde de euro care i-ar aparține lui Vladimir Putin. Se întinde pe 74 de hectare și are un tunel special care duce în munţi

Vladimir Putin e liderul Rusiei de două decenii

Profimedia Images

Vladimir Putin a negat că uriașa proprietare i-ar aparține. Imagini cu luxosul palat au fost făcute publice într-un documentar făcut de aliații lui Alexei Navalnîi, opozantul politic al lui Putin, scrie mirror.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată palatul de 1,2 miliarde de euro care i-ar aparține lui Vladimir Putin

Palatul ar fi costat peste 1.2 miliarde de euro şi este construit pe o proprietate de 74 de hectare. Conform sursei citate, este interzis să se zboare pe deasupra clădirii.

Casa principală ar avea 17.700 de metri pătraţi, iar pe proprietate ar exista o sera, o biserică, un amfiteatru, o casă de oaspeţi cu 11 dormitoare, o benzinărie, dar şi un tunel special care duce în munţi.

Palatul mai are o piscină, spa, saune, bucătării separate pentru carne, legume, patiserie şi peşte, un teatru, un cinematograf, un casino, o pivniţă cu vin şi peste 12 dormitoare. Dormitorul principal are 260 de metri pătraţi. Proprietatea ar data din timpul primului mandat de preşedinte al lui Putin.

Reclamă

Miliardarul rus Arkday Rotenberg a fost cel care a declarat că proprietatea îi aparţine, fiind un apropiat al lui Vladimir Putin. Alexei Navalnîi a fost otrăvit şi apoi trimis la închisoare, în 2020.

Ce salariu are Vladimir Putin, conform declarației de avere

Conform declarațiilor de avere completate anual de Vladimir Putin, liderul de la Kremlin nu are o avere impresionantă. Conform legislației din Rusia, el nu alte active sau conturi în afara țării.

Vladimir Putin primește un salariu de aproximativ 125.000 de euro în fiecare an, adică în jur de 11.000 de euro pe lună. Putin nu deține nici multe proprietăți. El ar avea un singur apartament, de 77 de mp, două mașini GAZ M21 şi o Lada Niva, plus o rulotă, conform gândul.ro

Reclamă 4 / 0/3

În ciuda declarațiilor oficiale, criticii lui Vladimir Putin, dar și jurnaliștii occidentali, susțin că președintele Rusiei are o avere mult mai mare și că acesta este ascunsă printr-o serie de interpuși. Este vorba de sume uriașe, între aproximativ 70 şi 200 de miliarde de dolari.

Liderul rus nu a recunoscut niciodată asta și susține că trăiește doar din salariul din funcționar. Înainte să ajungă președinte, Vladimir Putina a fost ofițer KGB.

Vladimir Putin a promulgat legea care îi permite să candideze pentru încă două mandate la președinția Rusiei, în ciuda faptului că se află deja la al doilea mandat consecutiv și la al patrulea în total. Astfel, liderul de la Kremlin poate să rămână la putere până în 2036, când va avea 84 de ani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și