Închide meniul
Foto

Cum arată prima mare iubire a lui Laurențiu Reghecampf. Transformare uluitoare cu ajutorul operațiilor estetice

De Antena Sport
Publicat: 28 ianuarie 2023, 17:39

Femeia care a fost prima mare iubire a lui Laurențiu Reghecampf arată uimitor. Chiar dacă a împlinit 56 de ani, Mariana Pfeiffer își „ascunde” vârsta. Transformarea uluitoare ar fi reușit-o cu ajutorul operațiilor estetice.

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf a fost căsătorit 13 ani cu Mariana Pfeiffer

Cum arată prima mare iubire a lui Laurențiu Reghecampf. Transformare uluitoare cu ajutorul operațiilor estetice

Laurenţiu Reghecampf a fost căsătorit 13 ani cu Mariana Pfeiffer / Instagram

Mariana este prima soție a antrenorului lui Neftchi Baku. „Reghe” s-a căsătorit cu ea în perioada în care era jucător în activitate. Cei doi au și un copil, pe Luca Reghecampf.

Reclamă

Cum arată Mariana Pfeiffer, prima mare iubire a lui Laurențiu Reghecampf

Căsnicia lui Laurenţiu Reghecampf cu Mariana Pfeiffer s-a terminat după 13 ani, când tehnicianul a decis să se însoare cu Anamaria Prodan. Mariana este stabilită în Germania şi o prezenţă discretă în spaţiul public din România. În puţinele ieşiri publice, prima soție a lui „Reghe” a lansat acuzaţii dure la adresa Anamariei Prodan, pe care a acuzat-o că i-a fost amantă antrenorului de la Neftchi Baku.

Reclamă

Anul trecut, Mariana a fost în România și postat pe rețelele sociale mai multe imagini cu Luca Reghecampf și iubita fiului ei, Asiana Peng. Atunci a fost vizibilă transformarea spectaculoasă pe care a suferit-o (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Potrivit click.ro, Mariana Pfeiffer și-a diminuat ridurile de pe față cu botox. Mai mult, are și buzele ușor mărite, iar pomeții au fost definiți cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic. Are și sprâncenele tatuate.

Mariana Pfeiffer, alături de Luca Reghecampf şi Asiana Peng
Mariana Pfeiffer este prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf

De altfel, Mariana are propriul salon de frumusețe în Germania. Ea s-a recăsătorit și îl are acum alături pe Mathyas, un prosper om de afaceri.

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a divorţat pe Reghecampf de Mariana Pfeiffer

În trecut, Anamaria Prodan a recunoscut că ea l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta sa soţie.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic„, spunea Anamaria Prodan, înainte ca Reghecampf să depună actele de divorţ.

Agentul de jucători ajunsese chiar să îi plângă de milă primei soții a lui „Reghe”. Totul după ce a ajuns să se judece cu antrenorul de 47 de ani pentru pensia alimentară.

Mă rog, este treaba lui ce deschide și ce face. Clar că va ajunge cumplit… Mă uit înapoi și realizez ce au trăit Luca și fosta sotie… la fel a făcut și atunci. Același scenariu, dar eram prea îndrăgostită să văd. Acum înțeleg că e obișnuit să facă așa mizerii copiilor lui.

La vremea respectiva, același traseu l-a avut. Procese peste procese deschise fostei soții tot pentru a evita pensia alimentară. Dacă nu existam eu, cine știe ce se întâmpla cu situația aceea urâtă de atunci. Repet, nu aveam ochi să văd atunci. Credeam toate minciunile şi aberațiile lui Reghecampf”, a spus Prodan, citată de realitateasportiva.net.

Laurențiu Reghecampf trăiește în prezent cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit și un băiețel.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea