Închide meniul
Foto

Cum arată socrii lui Gică Hagi şi Gică Popescu. Imagini rare cu bunicii lui Ianis şi Kira Hagi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 decembrie 2023, 9:28

Cum arată socrii lui Gică Hagi şi Gică Popescu. Imagini rare cu bunicii lui Ianis şi Kira Hagi

Gică Hagi şi Marilena Hagi / Captură Orangesport

Cum arată socrii lui Gică Hagi şi Gică Popescu. Părinţii soţiilor lui Gică Hagi şi Gică Popescu au o legătură strânsă cu nepoţii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dima Vlabhei este cel care l-a dus pe Ianis Hagi la fotbal când era mic. Acesta îl lua şi îl ducea la antrenamente. Socrul lui Gică Hagi este microbist înfocat şi nu ratează niciun meci al nepoţilor săi. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO)

Cum arată socrii lui Gică Hagi şi Gică Popescu

Părinţii soţiilor lui Gică Hagi şi Gică Popescu au o relaţie strânsă cu toţi nepoţii. De altfel, aceştia au vorbit într-un interviu acordat Observator despre relaţia pe care o au cu nepoţii lor.

„Ce înseamnă Kira pentru noi? Bucurie, în primul rând, că am crescut-o”, a spus bunica ei, care a fost completată şi de bunicul Kirei: „Noi acum culegem roadele după nepoţi. Kira ne-a scos în lume, Ianis la fel. E răsplata lor. Mă bucur că şi-a ales această cale”.

„Mi se pare important în viaţă să ai o dezrădăcinare pentru a afla importanţa rădăcinilor. Le datorez părinţilor sfaturile lor.

Reclamă

Ce-mi spun bunicii întotdeauna e să nu-mi fie frică de nimic, să am forţă şi credinţă. Bunicii înseamnă moştenire, înseamnă suflet, înseamnă tradiţie, înseamnă istorie. Melodiile noastre tradiţionale şi datina. Când venea iarna, în copilărie, era mirosul de frig. Când eram copil, frigul mirosea. De Crăciun, încercăm să ne adunăm cu toţii”,a spus Kira Hagi, pentru Antena 1.

Kira Hagi, emoţionată până la lacrimi de tatăl ei. Gică Hagi a urcat pe scena TNB şi a îmbrăţişat-o

Kira Hagi a fost emoţionată până la lacrimi de tatăl ei, Gică Hagi. Au fost imagini speciale surprinse la finalul premierei piesei de teatru „Sistemul perfect”, care a avut loc pe scena TNB (Teatrului Naţional din Bucureşti). Kira Hagi a jucat alături de Aurelian Temişan şi Monica Davidescu în piesa care este în regia lui Toma Enache. La final, actriţa în vârstă de 27 de ani a fost felicitată de „Regele” Hagi. În aplauzele tuturor spectatorilor, Gică Hagi a urcat pe scenă şi şi-a îmbrăţişat fiica.

Sora lui Ianis Hagi a primit un buchet de flori şi s-a bucurat la maximum de momentul pe care nu îl va uita niciodată. A postat imaginile pe contul ei de Instagram şi a primit instant zeci de aprecieri şi comentarii.

Reclamă 4 / 0/3

După premieră…„, a fost descrierea Kirei. „Ce mândru trebuie să fie„, i-a scris unul dintre urmăritorii de pe reţelele sociale.

Piesa de teatru / comedie Sistemul Perfect este o adaptare după „Sistemul Ribadier”, o savuroasă comedie în trei acte de Georges Feydeau și Maurice Hennequin, interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892. Tema principală o reprezintă stratagema unui soț de a scăpa din casa conjugală, hipnotizându-și soția.

Regretatul nostru artist și regizor Ion Caramitru și-a dorit să regizeze această piesă și ca o coincidență, un alt regizor cu rădăcini aromâne, Toma Enache va pune în scenă piesa autorului, Georges Feydeau, ce este extrem de cunoscut la noi în țară pentru o altă capodoperă „La puce à l’oreille – Puricele în ureche””, se arată pe site-ul tnb.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și