Închide meniul
Foto

Cum arată tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf, imediat după ce se trezește: „Dimineața devreme”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2023, 9:27

Cum arată tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf, imediat după ce se trezește: „Dimineața devreme”

Florentina Raiciu ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf

Florentina Raiciu ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf / Colaj Hepta, Instagram

Cum arată tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf, imediat după ce se trezește. Florentina Raiciu, femeia despre care s-a zvonit că ar fi avut o relație extraconjugală cu fostul soț al Anamariei Prodan, s-a fotografiat „dimineața devreme”, iar poza a făcut furori pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina este de o frumusețe răpitoare, indiferent de oră (VEZI GALERIA FOTO). Fosta asistentă TV și-a „fermecat” urmăritorii de pe contul de Instagram cu ultima apariție. Ea s-a pozat la primele orele ale dimineții și a surprins pe toată lumea cu frumusețea sa naturală.

Cum arată tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf, imediat după ce se trezește

Superba blondină s-a fotografiat la primele ore ale dimineții, în timp ce se afla în vacanță în Istanbul. Deși se trezise foarte devreme, Florentina Raiciu arăta minunat, îmbrăcată în haine sport și cu un zâmbet larg pe față.

„Dimineața devreme”, a scris tânăra în descrierea pozei respective, pe contul de Instagram.

Florentina Raiciu, în vacanță în Istanbul
Florentina Raiciu, în vacanță în Istanbul / Instagram

Cu puțin timp înainte, cea care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf a postat alte două fotografii din Istanbul, în timp ce privea orașul de la balcon.

Reclamă
Florentina Raiciu, în vacanță în Istanbul
Florentina Raiciu, în vacanță în Istanbul / Instagram

Florentina Raiciu are peste 85.000 de urmăritori pe contul de Instagram, unde postează regulat poze de la sala de fitness sau de la ieșirile în oraș.

Ce spunea Anamaria Prodan în trecut despre Florentina Raiciu

Florentina Raiciu, fosta presupusă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, a primit de la acesta cel mai important cadou din viaţa ei. Vedeta despre care şi Anamaria Prodan susţinea în trecut că a avut o relaţie a rămas cu o afacere în urma legăturii cu antrenorul român.

În trecut, şi Gigi Becali era cel care anunţa că Raiciu a primit cadou un salon de înfrumuseţare, chiar în Dorobanţi, o zonă considerată de lux în centrul Capitalei.

Reclamă 4 / 0/3

Au existat o mulțime de zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf s-ar fi iubit cu fosta asistentă TV. Florentina este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

„Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și