Închide meniul

Cum arată vila de milioane de euro cumpărată de Simona Halep. Se află în cel mai scump cartier din Bucureşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 7:16 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cum arată vila de milioane de euro cumpărată de Simona Halep. Se află în cel mai scump cartier din Bucureşti

Profimedia

Simona Halep, alături de iubitul său, Toni Iuruc, a achizionat o vilă în cel mai select cartier din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform celor de la Click, Simona Halep ar fi plătit câteva milioane de euro pentru imobil. În prezent, vila se află în renovare şi, când va fi gata, Simona Halep se va muta cu Toni Iuruc. 

 Sursa foto: click.ro

Simona Halep mai are o vilă de 600 de mii de euro în Constanţa

Simona Halep mai are o vilă şi în Constanţa. Aceasta a costat-o pe numărul 2 WTA 600.000 de euro. Halep are succes şi în afaceri. 

Astfel, Simona Halep a cumpărat deja zeci de hectare de teren în județul Constanța. Conform ziare.com, sportiva a plantat deja viță de vie și urmează să își deschidă o cramă. Doi dintre nepoții ei se vor ocupa de această afacere.

Reclamă

Pentru a-și vedea planul realizat, Simona a plătit aproximativ 500.000 de euro. Suma este infimă, ținând cont că numai în acest an a câștigat, din tenis, de trei ori mai mult. Aproximativ 31 de milioane de euro a încasat Halep în întreaga carieră.

Simona îi poate face concurență lui George Țucudean. Acesta s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel.

Țucudean deține 60 de hectare de vie în apropiere de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep şi-a cumpărat o vilă de câteva milioane de euro
  • Imobilul se află în cel mai scump cartier din Bucureşti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și