Închide meniul
Foto

Cum este răsfăţată, de iubit, marea iubire a lui Cristi Borcea. Femeia părăsită de milionar şi-a găsit fericirea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2023, 19:08

Cum este răsfăţată, de iubit, marea iubire a lui Cristi Borcea. Femeia părăsită de milionar şi-a găsit fericirea

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

S-a aflat cum este răsfăţată, de iubit, femeia care a fost marea iubire a lui Cristi Borcea. Mihaela Borcea şi-a găsit fericirea, la mai bine de un deceniu după ce a divorţat de fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a avut cea mai lungă căsnicie alături de Mihaela Borcea. Cei doi au fost căsătoriți între 1988 și 2011. Omul de afaceri și-a refăcut viața apoi cu Alina Vidican iar, din 2018, este într-o căsnicie cu Valentina Pelinel. Prima lui soţie este într-o relaţie cu Sorin Rap.

Cum este răsfăţată, de iubit, marea iubire a lui Cristi Borcea. Imaginile postate de Mihaela Borcea

Mihaela Borcea trăieşte o poveste de dragoste chiar cu fostul ei şofer personal. Cei doi sunt împreună încă din 2015, dar o lungă perioadă de timp s-au ascuns de ochii lumii și au negat vehement că sunt într-o relație amoroasă.

Prima soţie a lui Cristi Borcea nu se mai fereşte şi postează zeci de fotografii, pe reţelele sociale, alături de iubitul ei. Aceştia sunt într-o vacanţă de lux în Miami şi nu se uită la bani. Mihaela le-a arătat urmăritorilor ei cum este răsfăţată de Sorin, în localurile de fiţe (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Mihaela Borcea a divorţat în 2011 de Cristi Borcea
Mihaela Borcea a divorţat în 2011 de Cristi Borcea

Mihaela Borcea are toate motivele să fie în culmea fericirii. Fiica sa, Melissa, are o relaţie perfectă cu Sorin Rap, partenerul de viaţă al fostei soţii a lui Borcea.

Reclamă

Până să ajungă la Miami, cei trei au petrecut câteva zile împreună la New York, iar relaţia dintre Melissa şi „tatăl său vitreg” este una perfectă. Dovada stau imaginile publicate de Mihaela Borcea pe reţelele de socializare. Melissa a captat toată atenţia internauţilor.

View this post on Instagram


A post shared by Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea, înlocuit de Mihaela Borcea cu Sorin Rap

Prima soție a lui Borcea îi declară dragostea, lui Sorin Rap, cu fiecare ocazie. A lăsat de înțeles că stabilitatea este mult mai importantă decât banii pe care îi avea alături de Cristi Borcea.

De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC INFINIT!!!„, a scris Sorin Rap pe contul său de Facebook.

Nu uitați niciodată că cea mai puternică forță de pe pământ este Dragostea!! Dragostea este împlinirea sufletească, este puritatea omului purtată de iubirea necondiționată dintre cele două persoane, iubiți sincer cu toată dăruirea!! Vă doresc o seară minunată alături de persoana iubită!! Te iubesc puiuț, îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute alături de tine!„, a scris și Mihaela Borcea pe reţelele de socializare.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Trei dintre aceștia îi are cu Valentina Pelinel: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
  • Mihaela Borcea este într-o relaţie cu Sorin Rap după divorţul de Cristi Borcea

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și