Închide meniul

Cum face Mafia din Italia zeci de milioane cu ajutorul epidemiei! Cele mai profitabile două afaceri

Florian Ceafalău Publicat: 3 aprilie 2020, 10:47

Reclamă
Cum face Mafia din Italia zeci de milioane cu ajutorul epidemiei! Cele mai profitabile două afaceri

Facebook

Harta Italiei

Principala sursă de venit ce a fost oprită în această perioadă este reprezentată de pariurile sportive. Presa din SUA scria recent că organizațiile mafiote din New York au pierderi de 120 de milioane de dolari din cauza opririi competițiilor și implicit a pariurilor ilegale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii s-au reorientat însă și continuă să facă bani. Cea mai profitabilă afacere rămâne traficul de droguri. Chiar dacă nu au voie sa iasă pe străzi, italienii au găsit o metodă să livreze droguri în continuare. Traficanții folosesc scutere și chiar costume de la diferite pizzerii, având astfel șanse mici să fie opriți de poliție.

O altă afacere extrem de profitabilă este confecționarea de articole sanitare și vinderea lor pe piața neagră. Se speculează că Mafia ar fi ”confiscat” multe producții ce trebuiau să ajungă în spitale, pentru a le vinde pe piața neagră, generând astfel profituri uriașe.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55 20 oct.

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55 20 oct.

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47 20 oct.

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și