Închide meniul
Foto

Cum i-a sucit Valentina Pelinel mințile lui Cristi Borcea: „O fac cu sfințenie!” Vedeta a recunoscut totul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2022, 16:57

Cum i-a sucit Valentina Pelinel mințile lui Cristi Borcea: „O fac cu sfințenie!” Vedeta a recunoscut totul

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit cum i-a sucit mințile lui Cristi Borcea. Vedeta a spus cum l-a cucerit pe celebrul afacerist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel datorită formelor de invidiat ale fostului model. Blondina și-a păstrat însă silueta și după opt ani de căsnicie cu celebrul afacerist. Așa a reușit să-i sucească mințile!

Cum i-a sucit Valentina Pelinel mințile lui Cristi Borcea

Pelinel a spus că secretul formelor sale este să se cântărească în fiecare zi. Așa poate să-și dea seama repede dacă s-a îngrășat, ca să ia măsuri imediate!

„Cheia e să te cântărești. Eu mă cântăresc cu sfințenie în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi că ai sărit calul și faci ceva. Cântarul nu te minte. Mă simt atât de bine în pielea mea și mă simt slabă. Nu slăbănoagă, dar la greutatea la care mă simt eu bine, la greutatea mea de model.

Au fost perioade în viață și când m-am îngrășat că am mâncat, nici nu m-am mai ocupat de mine. Au fost și momentele în care m-am îngrășat că eram însărcinată. Sunt momente în care nu te simți bine. Un model trebuie să moară model. Îmi place așa, eu sunt foarte severă și perfecționistă”, a spus Valentina Pelinel, conform antenastars.ro.

Reclamă

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre o posibilă despărţire de Cristi Borcea. Pelinel spune că în cazul în care se va despărţi de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea soţului său. Valentina Pelinel a spus că nu are o relaţie cu Cristi Borcea pentru bani sau bunuri. Pelinel mai spune că nu va lua niciun ban din averea soţului său, în cazul în care se va despărţi.

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel.

Recomandări
  • Cum i-a sucit Valentina Pelinel mințile lui Cristi Borcea
  • Vedeta a recunoscut totul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și