Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Cât de implicată a fost Anamaria Prodan în relațiile fiicei ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2023, 9:39

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Cât de implicată a fost Anamaria Prodan în relațiile fiicei ei

Sarah Dumitrescu, o nou[ apariţie răvăşitoare

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Captură Youtube

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Anamaria Prodan și că se sfătuiește cu ea chiar și în privința iubiților ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah este fica cea mică a Anamariei Prodan. Tatăl ei este fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cel care a fost căsătorit cu agentul de jucători între 1998 și 2007.

Sarah Dumitrescu și-a dat de gol mama. Ce face Anamaria Prodan

Ca și tatăl ei, Sarah Dumitrescu are cetățenie americană. Joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. Chiar dacă locuiește la peste 10.000 de km de mama ei, Sarah îi cere mereu sfaturi.

„(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?) Singură. Stau singură de la 12 ani… 12 ani și jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură.

Reclamă

(Reporter: Anamaria Prodan se bagă în relațiile tale?) Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc. Mereu a fost implicată în absolut tot. Cu iubitul meu, fostul meu iubit, mereu a fost foarte ‘hands on’ (n.r. implicată activ)„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru WOWnews.

Sarah și-a petrecut Sărbătorile alături de mama ei. Se recuperează după o serie de grave probleme de sănătate. În luna septembrie, când era la lotul național, s-a accidentat din nou. A avut nevoie urgentă de o nouă operaţie, a treia! Intervenția chirurgicală, care a avut loc la o clinică din Cluj-Napoca, a fost reușită. Astfel, Sarah se pregătește pentru revenirea pe teren.

Rebecca Dumitrescu s-a despărțit de iubit chiar înainte de Sărbători

Rebecca Dumitrescu, sora mai mare a lui Sarah, s-a despărțit de iubit chiar înainte de Sărbători. Fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan a rămas singură înainte de Crăciun, dar nu disperă. Rebecca spune că nu se grăbește să-și găsească jumătatea, iar când va sosi momentul, va ști.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebată despre viața sa amoroasă, Rebecca Dumitrescu a declarat că nu vrea să forțeze lucrurile și își dorește să lase ca totul să vină de la sine.

Nu cred că trebuie să fii în căutare de nimic, ce vine, vine”, a spus Rebecca Dumitrescu, citată de playsport.ro.

Și Anamaria Prodan a avut un 2022 pe care își va dori să îl facă uitat. A fost într-un continuu proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf. S-a lăsat cu un scandal uriaș și totul a culminat cu momentul în care s-au bătut în plină stradă. S-a lăsat cu plângeri penale.

Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de dolari

Anamaria Prodan a primit un cadou în valoare de 200.000 de dolari de la iubitul bogat din Dubai, cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața impresarei.

Anamaria Prodan e tratată ca o regină de iubitul misterios stabilit în Dubai. Vedeta nu vrea să-i dezvăluie identitatea, dar se bucură de dragostea sa în privat. A primit recent un cadou incredibil de la el.

Conform click.ro, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Imediat după petrecerea aniversară organizată la București, Anamaria Prodan a zburat în Dubai, împreună cu cei trei copii, ca să petreacă și alături de iubitul misterios.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și