Închide meniul
Foto

Cum îşi răfaţă iubita fiul mai puţin cunoscut al lui Cristi Borcea. Lux orbitor şi declaraţii de dragoste printre milionari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2023, 19:40

Cum îşi răfaţă iubita fiul mai puţin cunoscut al lui Cristi Borcea. Lux orbitor şi declaraţii de dragoste printre milionari

Cum o răsfaţă fiul lui Cristi Borcea pe iubita sa. Tânără este în culmea fericirii în vacanţa de lux pe care o petrece alături de Angelo Borcea

Angelo Borcea este unul dintre cei 9 copii ai lui Cristi Borcea / Instagram

Cum îşi răsfaţă iubita Angelo Borcea, fiul mai puţin cunoscut al lui Cristi Borcea. Puştiul de 19 ani şi-a dus partenera în Dubai de Sărbători şi a petrecut printre milionarii lumii. Denisa a făcut publice mai multe imagini pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul fostului patron de la Dinamo nu s-a uitat la bani şi s-a cazat într-un hotel de cinci stele. A fost înconjurat de un lux orbitor şi a stat într-o cameră cu o vedere panoramică.

Cum îşi răfaţă iubita Angelo Borcea, fiul mai puţin cunoscut al lui Cristi Borcea

Denisa şi-a încântat urmăritorii cu mai multe fotografii spectaculoase (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A făcut plajă chiar pe marginea piscinei infinity de pe acoperişul hotelului.

Tânăra care i-a putea deveni noră lui Cristi Borcea a făcut poze şi de la balconul camerei, de unde se vedea Burj Khalifa. „Te iubesc„, i-a scris într-un comentariu lui Angelo. Acesta nu a stat pe gânduri şi i-a răspuns cu o declaraţie de dragoste.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Md Denise (@md.denise)

Fiul lui Cristi Borcea se iubește de mai mult timp cu Denisa, cea care studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Aceștia au atras atenţia asupra lor şi în vară, când și-au petrecut vacanța în Mykonos, pe insula miliardarilor.

Angelo Borcea este unul dintre moştenitorii imperiului financiar al lui Cristi Borcea. Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Angelo este unul dintre copiii lui Borcea care a avut puţine apariţii în spaţiul public. A devenit mult mai activ pe reţelele sociale după ce a cunoscut-o pe Denisa.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Iubita fiului lui Cristi Borcea, apariţie uluitoare

Angelo Borcea şi Denisa nu se sfiesc să se afişeze împreună şi să arate tutoror că au o relaţie perfectă. Denisa, care este de o frumuseţe răpitoare, nu ezită să se răsfeţe cu cele mai de lux produse.

Denisa s-a etalat cu o geantă de firmă care costă în jur de 7.000 de euro. Denisa nu a ezitat să îi facă iubitului său o declaraţie de dragoste. „Te iubesc„, a scris Denisa la o fotografie în care apare alături de Angelo Borcea, dar şi cu accesoruiul de lux.

Angelo Borcea a absolvit liceul în 2021, motiv pentru care a fost felicitat de mama lui. „Trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus„, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și