Închide meniul

Cum îşi tratează, de fapt, Ion Ţiriac angajaţii. Decizia care spune totul despre miliardarul român

Antena Sport Publicat: 4 august 2023, 10:03 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 16:34

Reclamă
Cum îşi tratează, de fapt, Ion Ţiriac angajaţii. Decizia care spune totul despre miliardarul român

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Cum îşi tratează, de fapt, Ion Ţiriac angajaţii. Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri despre ce înseamnă să lucrezi pentru magnatul român. Angajaţii săi nu au parte de un tratament preferenţial, dimpotrivă, miliardarul ţine la nişte principii care l-au ajutat să aibă o avere uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac a făcut o comparaţie între cultura muncii din România şi cea din Germania, locul de unde fostul campion a învăţat multe despre business. Astfel, Ţiriac a luat decizia de a nu-şi plăti angajaţii în zilele în care aceştia lipsesc din motive personale. Asta spune totul despre lecţia învăţată de Ţiriac în Vest.

Cum îşi tratează, de fapt, Ion Ţiriac angajaţii

„În business angajezi pe cineva, îi dai un salariu şi aştepţi ca pe acel salariu să îţi returneze înapoi munca. E foarte greu, chiar şi după 32 de ani să ai o cultură a muncii pe care părinţii tăi nu au avut-o şi nici bunicii tăi, această cultură a muncii.

La noi e foarte uşor să spui: «Aoleu, domnu Ţiriac, am o problemă personală astăzi!». Ai o problemă personală? Nu iei leafa astăzi. Nu există aşa ceva. La nemţi dacă întârzii 10 minute, întâi te trimit ăia la un spital de boli nervoase şi pe urmă te taie în nu ştiu ce”, spunea, cu un an în urmă, Ţiriac, citat de evz.ro.

Proiectul uriaş de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România

Pe de altă parte, Ion Ţiriac a ajutat enorm România, cu ajutorul fundaţiei sale. Proiectul de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România a fost dezvăluit chiar de fiul miliardarului, Ion Ion Ţiriac. Acesta a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimii peste 30 de ani sume uriaşe către cămine de copii sau azile de bătrâni, spitale sau biserici.

Reclamă

„Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus Ion Ion Ţiriac, citat de zf.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și