Închide meniul

Proiectul uriaş de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România de care abia acum s-a aflat

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2023, 16:57

Reclamă
Proiectul uriaş de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România de care abia acum s-a aflat

Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni!

Ion Ţiriac, în timpul unui meci / Profimedia Images

Proiectul de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România a fost dezvăluit chiar de fiul miliardarului, Ion Ion Ţiriac. Acesta a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimii peste 30 de ani sume uriaşe către cămine de copii sau azile de bătrâni, spitale sau biserici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Proiectul uriaş de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România de care abia acum s-a aflat

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus Ion Ion Ţiriac, citat de zf.ro.

Câţi bani a putut plăti miliardarul Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale

Se ştie câţi bani a putut plăti Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale, Ioana Natalia Ţiriac. Cel mai bogat român i-a făcut un cadou superb tinerei în vârstă de 25 de ani, care va moşteni un adevărat imperiu financiar.

Reclamă

Cu o avere de 2.1 miliarde de dolari, fostul mare jucător de tenis nu are rival în România. Şi unica fată pe care o are Ion Ţiriac trăieşte într-un lux de nedescris. Ioana este stabilită la Miami, acolo unde a absolvit Facultatea de Economie din Miami.

În momentul în care Ioana Natalia s-a mutat în Statele Unite, în 2018, Ion Ţiriac nu s-a uitat la bani şi i-a cumpărat un apartament spectaculos. Acesta are o terasă cu o vedere panoramică. Este locul în care fiica omului de afaceri îşi face cele mai multe poze, pe care le postează ulterior pe reţelele sociale.

Locuinţa Ioanei din Miami l-a costat pe Ion Ţiriac nu mai puţin de două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic. Este una de lux! Omul de afaceri îi face toate poftele unicei sale fiice.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și