Închide meniul
Foto

Cum poate să arate bărbatul care și-a înșelat soția timp de 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România: „Am făcut glume pe seama asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2022, 9:23

Cum poate să arate bărbatul care și-a înșelat soția timp de 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România: „Am făcut glume pe seama asta!”

Cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii

Vica Blochina, în vacanţă / Instagram Vica Blochina

Cum poate să arate bărbatul care și-a înșelat soția timp de 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România e o întrebare pe care și-a pus-o multă lume. Vica Blochina l-a „păstrat” tânăr pe Victor Pițurcă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă a dezvăluit cum se menține în formă la 66 de ani. Fostul selecționer a spus că secretul îl reprezintă alimentația. „Piți” e dezamăgit de calitatea produselor din România. Consumă mâncare doar din propria fermă.

Cum poate să arate bărbatul care și-a înșelat soția timp de 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine așa cu nemiluita. Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin și totul bun. Am o fermă și numai de acolo consum legume și carne. Numai de acolo, din comerț nu aș mânca. În România, în momentul de față, carnea și legumele sunt de cea mai joasă calitate”, a spus Victor Pițurcă, într-un podcast.

Victor Pițurcă a avut o relație extraconjugală timp de 16 ani cu Vica Blochina. Chiar are un copil cu fosta balerină.

„Piți” a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jingnească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult.

Reclamă

Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său

Victor Pițurcă a fost fotografiat în casă alături de nepotul său. Antonio Alexandru, în vârstă de 9 ani, este fiul Claudiei Naboiu, unica fiică a fostului selecționer.

„Piți” îl îmbrățișează pe micuțul Antonio, care e tot numai un zâmbet. La distracția a participat și Alex Pițurcă, fiul cel mare al lui Victor Pițurcă și unchiul lui Antonio Alexandru.

Claudia (37 de ani) și Alex (38 de ani) sunt copiii lui Victor Pițurcă din căsătoria de lungă durată cu Maria, care îi este soție de mai bine de 30 de ani. „Piți” mai are însă un fiu de 14 ani, cu Vica Blochina, care i-a fost amantă timp de 16 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina are datorii uriaşe la întreţinere. Acuză că a fost furată de administrator

Vica Blochina a anunţat că mai multe bunuri i-ar fi fost furate din blocul în care locuieşte. Acum este implicată într-un nou dosar şi îşi caută dreptatea în instanţă. Asigură că probele video o vor ajuta să îi facă pe vinovaţi să plătească.

Fosta balerină este de mai mult timp în conflict cu cei de la asociaţia de proprietari, care şi-ar fi dorit să o evacueze din apartament din cauza datoriilor de la întreţinere. În acest an, Vica a fost de două ori dată în judecată.

Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, se arată în dosar.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Acesta l-a primit în 2007 de la Victor Piţurcă, cu care a avut o relaţie de 16 ani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și