Închide meniul

Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său! Cum s-a afișat în intimitatea familiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2022, 21:23 / Actualizat: 13 februarie 2023, 15:18

Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său! Cum s-a afișat în intimitatea familiei

Victor Pițurcă a numit cel mai valoros jucător de la Universitatea Craiova

Victor Piţurcă, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Victor Pițurcă a avut o apariție rară alături de nepotul său. „Piți” s-a afișat în intimitatea propriei familii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă a fost fotografiat în casă alături de nepotul său. Antonio Alexandru, în vârstă de 9 ani, este fiul Claudiei Naboiu, unica fiică a fostului selecționer.

Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său

„Piți” îl îmbrățișează pe micuțul Antonio, care e tot numai un zâmbet. La distracția a participat și Alex Pițurcă, fiul cel mare al lui Victor Pițurcă și unchiul lui Antonio Alexandru.

Sursa: Instagram Alex Pițurcă

Claudia (37 de ani) și Alex (38 de ani) sunt copiii lui Victor Pițurcă din căsătoria de lungă durată cu Maria, care îi este soție de mai bine de 30 de ani. „Piți” mai are însă un fiu de 14 ani, cu Vica Blochina, care i-a fost amantă timp de 14 ani.

Care este relaţia dintre Victor Piţurcă şi Gigi Becali

Victor Piţurcă şi Gigi Becali au fost cei mai buni prieteni, însă relaţiile dintre cei doi s-au răcit în ultimii ani. Colaborarea de scurtă durată din 2010, dar şi problemele din „Dosarul Valiza” au deteriorat relaţia dintre cei doi.

Reclamă

Victor Piţurcă a dezvăluit că nu mai vorbeşte des cu Gigi Becali. Ultima dată au vorbit în urmă cu aproximativ un an, moment în care fostul selecţioner s-a infectat cu Covid, iar Gigi Becali i-a sărit în ajutor cu medicamente.

N-am mai vorbit de mult. Un an de zile aproape, când am avut Covid m-a ajutat el şi atunci am stat de vorbă mai mult. În rest, nu„, a spus Victor Piţurcă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Visul lui Victor Pițurcă, tot mai departe de a se realiza

Visul lui Victor Pițurcă de a duce România la un Campionat Mondial este tot mai departe de a se realiza. „Visul meu este să duc naționala la un Mondial!„, spunea Pițurcă anul trecut. Fostul selecționer pare să-și fi luat gândul de la acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

E din ce în ce mai departe, acest vis„, a recunoscut Pițurcă, într-un interviu pentru AntenaSport. Fostul selecționer nu a fost luat în calcul de Federație pentru un nou mandat pe banca primei reprezentative.

„Oamenii conduc fotbalul românesc, dacă ei cred în Edi Iordănescu, sau alți antrenor, e normal… dacă nu au încredere în mine, ce să fac!? Am avut o relație bun cât am lucrat împreună, dar, probabil a analizat după și a ajuns la concluzia că nu sunt un selecționer bun.

Probabil acele calificări au fost din întâmplare. Așa e, visul meu era să duc naționala la Mondial, dar e din ce în ce mai departe. Nu știu dacă mai ajung, mai puțin probabil„, a spus Victor Pițurcă la AS.ro

Pițurcă a reușit mai multe calificări la turneele finale, pe banca echipei naționale. Fostul selecționer nu a reușit însă să ducă România la un Mondial. Acesta este marele sau regret.

Am mai multe regrete. Cel mai mare dintre ele este acela că nu am reușit să calific naționala la un Campionat Mondial. Ăsta este regretul meu la echipa națională. Visul meu este să duc naționala la un Mondial.

Dacă ar fi să mă mai întorc, asta mi-aș dori foarte mult. După ce am reușit trei calificări la Campionatul European, ăsta este visul meu. Să duc naționala la un Mondial. Nu are treabă cu actuala conducere a FRF, dacă ar fi să mă întorc. La echipa națională vii pentru fotbalul românesc, vii pentru echipa națională”, a declarat Victor Pițurcă, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
  • Victor Pițurcă, apariție rară alături de nepotul său
  • Cum s-a afișat „Piți” în intimitatea familiei

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și