Închide meniul

Cum s-a ales Cătălin Moroșanu cu porecla „Moartea din Carpați”: „Îmi era rușine, nu mi-a plăcut!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2022, 17:39

Cum s-a ales Cătălin Moroșanu cu porecla „Moartea din Carpați: „Îmi era rușine, nu mi-a plăcut!

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cum a ajuns să i se pună porecla „Moartea din Carpați”. Fostul mare luptător a scris istorie în ring și a devenit un adversar de temut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a văzut ce performanțe obține în galele de K1, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Moroșanu a decis să îi pună un „nume de scenă”. Cunoscutul comediant Radu Pietreanu i-a pus porecla care a rezistat mai bine de un deceniu.

Cum s-a ales Cătălin Moroșanu cu porecla „Moartea din Carpați”

Cătălin Moroșanu a recunoscut că, la început, nu i-a plăcut să i se spună „Moartea din Carpați”. După ce a analizat mai bine și a văzut că atrage la public, sportivul născut în Cotnari și-a asumat porecla.

Moartea din Carpați a fost pusă de prietenul meu, Radu Pietreanu. Într-adevăr, nu mi-a plăcut la început. Îmi era rușine. Bine, aveam și o față de Moartea din Carpați, să ne înțelegem. Eu îmi asum cum arăt. Încet-încet, pe măsură ce am început să reprezint România, am realizat că și munții Carpați reprezintă toată România și pe toți românii care sunt pe tot globul pământesc.

Am dus această poreclă cu mândrie și chiar a prins la public. Contează mult să ai o poveste, și în orice poveste de succes trebuie să ai ceva ieșit din comun”, a răspuns Moroșanu într-o emisiune TV.

Reclamă

De ce l-a refuzat Moroșanu pe Gigi Becali

Cătălin Moroșanu a fost invitat la AS.ro LIVE și a dat cărțile pe față privind oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali. Luptătorul român a dezvăluit motivele pentru care l-a refuzat pe patronul de la FCSB, deși i-a fost foarte greu.

Iustin, consilierul lui Gigi Becali, m-a sunat: Hai, Cătăline, la București! Îți dăm casă, mașină, bani, hai la clubul Steaua! Imaginează-ți că eu eram la început de carieră. Stăteam în cămin cu soția mea, cu Maestrul meu. Imaginează-ți ce a însemnat să primesc un telefon ca ăla. Oricine, în locul meu, s-ar fi dus la Gigi.

Eu am ales calea cea grea. Eu am ales să rămân cu iubita, cu familia. Eu am ales să o iau pe calea cea grea spre împărăție. Puteam să merg pe autostradă, dar eu am ales să o iau pe arătură. Am rămas în Iași, am muncit.

Reclamă 4 / 0/3

Devenisem așa de cunoscut încât nu mai puteam să merg cu autobuzul sau cu tramvaiul, toți veneau la mine, țipau, îmi era rușine. Bani de taxi nu aveam, să vezi cum mergeam eu pe jos, câte o oră, prin frig. Nu aveam bani, la cât de cunoscut eram. Uite așa am început, mi-a fost foarte greu”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu la AS.ro LIVE.

Cum a ratat Cătălin Moroşanu un milion de dolari

S-a aflat cum a ratat Cătălin Moroşanu un premiu de un milion de dolari. Fostul luptător a dezvăluit care a fost cea mai mare greşeală pe care a făcut-o în întreaga sa carieră. S-ar fi putut îmbogăţi, dar a făcut o gafă greu de imaginat.

“Moartea din Carpaţi” a avut şansa de a câştiga, în ring, o sumă uriaşă. În 2013, a luptat la Zagreb într-o gală stelară şi a ajuns până în sferturile de finală. Îi promisese soţiei că va câştiga finala şi că va reveni în România cu toţi banii, dar nu s-a putut ţine de cuvânt.

Moroşanu s-a luptat, în primul meci, cu ucraineanul Pavel Zhuravlev. Era mare favorit, dar în cea de-a treia rundă a fost de nerecunoscut. A pierdut şi a părăsit ringul cu arcada ochiului spartă şi plin de sânge.

La 9 ani distanţă, starul din România anunţă că de vină ar fi fost o dietă pe care a încercat-o. Aşa a ajuns să nu aibă nicio şansă încă din confruntarea inaugurală.

Nasol! Cum, ar fi culmea, nașpa rău! Problema este că greșeala a fost a mea! Am ținut atunci un regim din Japonia, nu prea am mâncat carnea, iar carnea te ajută foarte mult, îți mărește testosteronul în organism și ești mai agresiv, mai bărbat, ai forță. Parcă eram un pui de gostat, nu aveam nici cea mai mare răutate!

Eu, de obicei, am acea răutate, iar în momentul în care nu mai consumi carne, nu mai ai voința aceea și nebunia aceea. Acolo am greșit eu că dacă nu țineam regimul acela și mâncam cum știam eu, ca la țară mâncam: carne, de toate. Eu zic că aveam șanse mari să câștig meciul respectiv”, a declarat Cătălin Moroşanu într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă

Moroşanu evită să se mai gândească la cecul care îi putea schimba definitiv viaţa.

Așa a vrut Dumnezeu! La milionul ala de dolari nu m-am gândit, pentru că nu am vrut să am așteptări. Dacă te gândești la bani în momentul când te lupți, am pățit lucrul acesta, când m-am luptat pentru bani și nu mi-a ieșit(..) când te lupți pentru glorie atunci ai șanse mari să câștigi(…) Am pierdut un milion de dolari, ce pot să mai fac?! Oricum eu sunt obișnuit cu bani puțini“, a mai spus fostul luptător.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și