Închide meniul
Foto

Cum se răsfață Toni Iuruc la două săptămâni după ce a divorțat de Simona Halep! A plătit peste 100.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2022, 14:30

Cum se răsfață Toni Iuruc la două săptămâni după ce a divorțat de Simona Halep! A plătit peste 100.000 de euro

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

S-a aflat cum se răsfață Toni Iuruc la două săptămâni după ce a divorțat de Simona Halep. Afaceristul român a plătit peste 100.000 de euro pe o mașină de lux, cu care s-a afișat deja pe străzile din București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț pe 8 septembrie. Cei doi urmau să se căsătorească în noiembrie, însă lucrurile s-au schimbat la 180 de grade și au încheiat povestea de dragoste.

Cum se răsfață Toni Iuruc la două săptămâni după ce a divorțat de Simona Halep

După despărțire, amândoi au luat decizii radicale în legătură cu viața personală. Prima a fost Simona Halep, care a suferit o operație la nas, anunțând ulterior că nu va mai juca tenis deloc în 2022. Ulterior, s-a aflat și ce a hotărât să facă Toni Iuruc la scurt timp după ce a încheiat relația cu dubla campioană de Grand Slam.

Potrivit mediaflux.ro, Iuruc și-a cumpărat un super-bolid electric, BMW 745Le, al cărui preț pornește de la 115.000 de euro. Fostul partener al Simonei Halep a fost surprins de paparazzi în timp ce cobora din noua achiziție luxoasă pentru a merge la o terasă alături de un prieten (Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Toni Iuruc și-a cumpărat o mașină de lux, de peste 100.000 de euro / mediaflux.ro

Suma uriașă pierdută de Simona Halep după ce nunta anului, cu Toni Iuruc, a fost anulată!

Simona și Toni au hotărât să-și încheie povestea de dragoste și au divorțat în urmă cu două săptămâni, provocând un șoc uriaș în lumea mondenă din România.

Reclamă

Pe lângă dezamăgirea uriașă de pe plan sentimental, Simona Halep a suferit o lovitură și pe plan financiar, după ce nunta cu Toni Iuruc a fost anulată. Evenimentul special ar fi trebuit să se desfășoare la Cazino Sinaia, în salonul „Oglinda”, urmând să participe 500 de invitați.

Multe servicii pentru organizarea nunții fuseseră deja plătite de Simona Halep și Toni Iuruc, iar sumele nu vor putea fi recuperate. Potrivit playsport.ro, „Simo” a pierdut aproximativ 80.000 de euro din cauza anulării evenimentului.

Doar închirierea salonului din Sinaia a costat 25.000 de euro. De asemenea, sportiva de 30 de ani a mai achitat în avans serviciile firmei de catering, pentru băutură și mâncare, în valoare de 20.000 de euro. Alte 5.000 de euro au fost cheltuite cu fotografii și cameramanii.

Reclamă 4 / 0/3

Convinsă că Toni Iuruc este alesul, „Simo” își cumpărase și rochia de mireasă, pe care a plătit nu mai puțin de 20.000 de euro. De asemenea, Halep a scos din buzunar alte 10.000 de euro pentru mărturiile de nuntă.

De cealaltă parte, Toni Iuruc s-a ocupat cu pregătirea cununiei religioase și a petrecerii, la fel ca la cununia civilă de anul trecut.

 

Recomandări
  • Cum se răsfață Toni Iuruc la două săptămâni după ce a divorțat de Simona Halep
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
Vezi toate știrile
Citește și