Închide meniul
Foto

Suma uriașă pierdută de Simona Halep după ce nunta anului, cu Toni Iuruc, a fost anulată!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2022, 17:42

Suma uriașă pierdută de Simona Halep după ce nunta anului, cu Toni Iuruc, a fost anulată!

Simona Halep, discurs vehement în fața jurnaliștilor după suspendarea de 4 ani

Simona Halep, în timpul unei conferințe / Gettyimages

S-a aflat suma uriașă pierdută de Simona Halep după ce nunta anului, cu Toni Iuruc, a fost anulată. Cei doi, împreună cu familiile și apropiații lor, se pregăteau intens pentru evenimentul grandios programat pe 13 noiembrie 2022, însă planurile au fost complet date peste cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona și Toni au hotărât să-și încheie povestea de dragoste și au divorțat pe 8 septembrie, provocând un șoc uriaș în lumea mondenă din România.

Suma uriașă pierdută de Simona Halep după ce nunta anului, cu Toni Iuruc, a fost anulată!

Pe lângă dezamăgirea uriașă de pe plan sentimental, Simona Halep a suferit o lovitură și pe plan financiar, după ce nunta cu Toni Iuruc a fost anulată. Evenimentul special ar fi trebuit să se desfășoare la Cazino Sinaia, în salonul „Oglinda”, urmând să participe 500 de invitați.

Multe servicii pentru organizarea nunții fuseseră deja plătite de Simona Halep și Toni Iuruc, iar sumele nu vor putea fi recuperate. Potrivit playsport.ro, „Simo” a pierdut aproximativ 80.000 de euro din cauza anulării evenimentului.

Doar închirierea salonului din Sinaia a costat 25.000 de euro. De asemenea, sportiva de 30 de ani a mai achitat în avans serviciile firmei de catering, pentru băutură și mâncare, în valoare de 20.000 de euro. Alte 5.000 de euro au fost cheltuite cu fotografii și cameramanii.

Reclamă

Convinsă că Toni Iuruc este alesul, „Simo” își cumpărase și rochia de mireasă, pe care a plătit nu mai puțin de 20.000 de euro. De asemenea, Halep a scos din buzunar alte 10.000 de euro pentru mărturiile de nuntă.

De cealaltă parte, Toni Iuruc s-a ocupat cu pregătirea cununiei religioase și a petrecerii, la fel ca la cununia civilă de anul trecut.

Cum se răsfață Simona Halep, la nici două săptămâni după ce a divorțat de Toni Iuruc

S-a aflat cum se răsfață Simona Halep, la nici două săptămâni după ce a divorțat de Toni Iuruc. Campioana noastră își face toate poftele când vine vorba de mâncare, iar asta se poate observa și în ultima imagine distribuită pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț pe 8 septembrie, iar fostul lider WTA dă semne că a trecut peste perioada grea și începe să se simtă mai bine.

Dovadă stă și ultima postare din mediul online. Marți dimineață, dubla campioană de Grand Slam a distribuit pe contul de Instagram o fotografie de la micul dejun. „Simo” a ales să savureze o cafea, împreună cu câteva croissante.

„Bună dimineața”, a scris Simona Halep pe Instagram, adăugând și un emoticon în formă de inimă alături de imaginea „savuroasă” cu desertul.

Simona Halep se bucură de micul dejun

Simona și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu astfel de postări, demonstrând că are o pasiune specială pentru cafea.

  • Vezi mai jos GALERIA FOTO cu Simona Halep și Toni Iuruc
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și