Închide meniul
Foto

Cum şi-a ascuns Cristi Borcea relaţiile extraconjugale! Dezvăluirile bărbatului care a fost părăsit de soţie pentru omul de afaceri

Publicat: 10 noiembrie 2022, 16:40

Viaţa lui Cristi Borcea poate fi, cu uşurinţă, un subiect de film. Aventurile amoroase ale fostului şef de la Dinamo au atras mereu atenţia.

Reclamă
Cristi Borcea

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea, în timpul unui meci / Sport Pictures

Cristian Boureanu, cel care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea, a dezvăluit un episod fabulos din 2006. În acel moment, Borcea era însurat cu Mihaela, însă avea o relaţie extraconjugală cu Alina Vidican, cea care îi devenea, ulterior, soţie. Borcea avea grijă ca nimeni să nu afle de relaţiile sale şi îşi ducea iubită în cele mai luxoase şi îndepărtate locuri.

Reclamă

Borcea se afla cu Vidican în vacanţă la Miami, alături de Cristian Boureanu şi de la Valentina Pelinel, actuala soţia a fostului acţionar de la Dinamo.

Boureanu a spus că, deşi o înşela pe Mihaela Borcea cu Alina Vidican, Borcea avea o atitudine apropiată şi faţă de Valetina Pelinel. Dezvăluirile au fost făcute de Cristian Boureanu, care a sugerat că şi Alina Vidican îi făcea avansuri.

Cum şi-a ascuns Cristi Borcea relaţiile extraconjugale

“Eram pe plajă în Miami, a venit iubita lui de atunci, viitoarea soție, Alina Vidican. «Aaa, că sunt cu Cristi aici». Și am stat la masă, iar a doua zi le-am zis că plec în Puerto Rico. Și a vrut să vină și el, cu Alina și cu încă un cuplu, nu pot să-i dau numele. Asta era prin 2006, înainte de căsătorie. Și atunci, pe plajă, în prima zi, eu i-am spus Valentinei. Vezi că ăsta vrea să te… așa, și nevastă-sa se dă la mine.

Reclamă

«Nu există, că ești tâmpit, că ești prost». Eu l-am văzut pe Cristi, Cristi e un donjuan, Cristi are calitatea aia minunată că râde. Toată lumea se întreabă de ce are succes la fete, că nu e un băiat neapărat frumos. E un băiat foarte generos și mai are o calitate pe care eu o consider defect: spune orice vrea să audă femeia, lucru pe care eu nu o să-l fac niciodată în viața mea. Că e frumoasă, că îi ia casă, palat etc. Dar lucrul ăsta place multor fete”, a spus Cristian Boureanu într-o emisiune.

Ce se va întâmpla în cazul unui divorţ între Borcea şi Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Omul de afaceri a spus, în trecut, că femeile din viaţa lui nu au avut şi nu vor avea nimic pe numele lor.

Niciuna dintre fostele soţii ale lui Borcea nu au rămas cu bunuri pe numele lor. „Leonidas” nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea