Închide meniul
Foto

Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani! A fost părăsit de soţie şi a rămas falit. Cu ce a mai rămas după divorţ

Publicat: 25 februarie 2024, 17:05

Reclamă
Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani! A fost părăsit de soţie şi a rămas falit. Cu ce a mai rămas după divorţ

Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani

Bănel Nicoliţă a fost căsătorit cu Cristina Nicoliţă / Colaj Antena1/Spynews

Au apărut noi detalii despre cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani. Fostul favorit al lui Gigi Becali a trecut printr-o perioadă de coşmar. A fost părăsit de soţie şi a rămas falit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a făcut nuntă mare în Brăila, în 2014, dar căsnicia lui a rezistat numai şase ani. Cristina Nicoliţă i-a pus o singură condiţie pentru a nu înainta actele de divorţ, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă. A refuzat să renunţe să mai bage bani la echipa de fotbal din oraşul natal, Făurei.

Cum şi-a distrus viaţa Bănel Nicoliţă în numai patru ani

Bănel Nicoliţă a rămas în cele din urmă şi fără soţie, şi fără echipă. A divorţat de Cristina şi şi-a băgat clubul în faliment. Fostul internaţional român a dezvăluit câţi bani a putut pierde în mai puţin de patru ani, dar şi cu ce a mai rămas după divorţ.

Un milion de euro, plus ce aveam eu de proprietăți, să zicem că un milion și jumătate (n.r. câţi bani a pierdut). Mi-a rămas casa, mi-a rămas grădina. Într-un timp foarte scurt, am pierdut acești bani, în 3-4 ani.

Nu a fost vorba de distracții aici. De acolo a plecat totul, nu a plecat de la altceva. Mi-am asumat, am fost conștient în ce m-am implicat. Nu a fost vorba de distracții, nu am fost genul acesta„, a dezvăluit Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliţă a dezvăluit şi câţi bani i-a plătit lui Adrian Minune să îi cânte la nunta cu 300 de invitaţi.

Nu am avut treabă, nu știu dacă am dat de 10 ori bani la lăutari. Nu mă duc să arunc cu banii, nu sunt genul. La nuntă, a fost chiar Adrian Minune. I-am dat lui Adrian Minune 7.000 în mână, plus dedicații„, a mai spus Bănel.

În urma partajului, cele două fetiţe ale lui Bănel Nicoliţă au rămas în grija mamei. Cristina Nicoliţă a păstrat apartamentul în care locuiau, dar şi cu afacerea căreia îi pusese bazele pe durata căsniciei, o grădiniţă particulară.

Reclamă 4 / 0/3

La doi ani distanță după divorț, fosta soție a lui Bănel a rupt tăcerea și anunță că își câștigă în continuare existența de pe urma grădiniței particulare din București.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”, a declarat Cristina Nicoliță pentru click.ro.

Cu ce se ocupă actuala iubită a lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță și-a revenit cu greu după marea lovitură a vieții lui. Cele două fetițe ale lui au rămas în grija mamei. Bănel le plătește lună de lună pensia alimentară și nu ratează nicio ocazie să se vadă cu ele.

Fostul jucător al Stelei și-a refăcut viața și este de o lungă perioadă într-o relație. Bănel s-a ferit să se afișeze în spațiul public alături de iubita lui. Totuși, cei doi sunt nelipsiți de la școala de fotbal care poartă numele lui Bănel Nicoliță.

Bănel este ajutat de iubită cu tot ce are nevoie. Ea stă și la antrenamente și se pare că fotbalul este marea ei pasiune. A și făcut cunoștință cu Amalia şi Natalia, cele două fete ale lui Nicoliță. Urma să se întâlnească chiar și cu fosta soție a lui Bănel.

Ce a fost a fost. Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru ei, pentru copii, noi sunem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi.

Sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună„, a declarat Bănel Nicoliță, pentru viva.ro, la finalul lunii octombrie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și