Închide meniul
Foto

„Dacă nu se astâmpără, atunci am să vorbesc eu!” Anamaria Prodan, acuzaţii fără precedent la adresa lui Laurenţiu Reghecampf! Dezvăluirea ruşinoasă despre amanta Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 14:26

„Dacă nu se astâmpără, atunci am să vorbesc eu!” Anamaria Prodan, acuzaţii fără precedent la adresa lui Laurenţiu Reghecampf! Dezvăluirea ruşinoasă despre amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria Prodan îl ameninţă pe Laurenţiu Reghecampf cu avocaţii. Vedeta susţine că soţul său o ameninţă pe ea, dar şi pe prietenii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, acuzaţii fără precedent la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Dacă nu se astâmpără soțul meu și îmi mai amenință prietenii, atunci am să vorbesc eu din punct de vedere legal și dacă vorbesc eu și ca avocat și ca om integru, din punct de vedere legal, atunci vom da de alte discuții”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan nu a ezitat să o atace şi pe amanta soţului său, Corina Caciuc. Anamaria Prodan a râs iar de amanta soţului său din cauza poreclei pe care o are.

E supărat și nu înțelege cum de Gura de Aur a lui este mult mai cunoscută decât orice altă fată în oraș și mai ales cunoscută decât este el (care cică nu este oricine). Este supărat şi pentru faptul că este strigat prin oraş Limbă de Aur. Pentru că este iscusit la vorbă”, a mai transmis Anamaria Prodan.

Citește și:

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan continuă scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. De Sărbători, vedeta a ieşit la rampă cu o nouă serie de dezvăluiri incredibile din interiorul familiei. Anamaria Prodan a spus care este cea mai mare dorinţă a lui Bebeto, băiatul cel mic al ei.

Reclamă

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut şi a continuat seria dezvăluirilor şi a acuzaţiilor la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Chiar de Sărbători, vedeta a scos la iveală dorinţa ascunsă a lui Bebeto, juniorul familiei.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Laurenţiu Reghecampf Jr. Cea mai mare dorinţă a lui Bebeto, băiatul vedetei şi al lui Laurenţiu Reghecampf este ca mama lui să-şi refacă viaţa şi să găsească un bărbat care să o facă fericită. “Știi ce mi-a zis azi? A zis : Mami, îmi doresc pentru tine, să-ți aduc Dumnezeu un om care să te prețuiască și să te iubească și să ne protejeze și pe noi.”, a declarat Anamaria Prodan, conform primatv.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, acuzaţii fără precedent
  • Anamaria Prodan divorţează de Laurenţiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și