Închide meniul

”Dacă spun ceva, problemele lor vor fi și mai mari!” Reacția bărbatului din cauza căruia Ioana Năstase s-a certat cu soțul său și a decis să divorțeze

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 5:19

”Dacă spun ceva, problemele lor vor fi și mai mari!” Reacția bărbatului din cauza căruia Ioana Năstase s-a certat cu soțul său și a decis să divorțeze

Ilie Năstase, alături de soția sa

Relația din Ilie Năstase și soția sa s-a deteriorat la începutul anului. De Sfântul Ion, Ilie Năstase a fost acuzat de soția sa că a agresat-o. De altfel, aceasta a chemat și poliția pentru a o scăpa de furia lui Ilie Năstase. La acel moment, s-a vehiculat faptul că Ilie Năstase s-a enervat după ce Ioana ar fi primit un mesaj de la fostul său iubit, milionarul Nick Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul stabilit în SUA a oferit o primă reacție după ce Ioana Năstase a intentat divorț.

Am citit și îți spun sincer ca eu nu mai vreau să intru în acest subiect. Totul este foarte fragil acum între acei oameni și fix eu mai lipseam. Nu vreau să am niciun amestec, este viața lor și știi bine că dacă spun ceva despre asta, problemele lor vor fi mai mari”, a spus Nick Rădoi pentru Spynews, după ce Ioana Năstase a băgat actele de divorț.

Ilie Năstase, al 5-lea divorț! Ioana Năstabe a băgat actele

Ilie Năstase va bifa al cincilea divorţ. Soţia sa, Ioana, s-a decis: a depus actele pentru a pune capăt mariajului cu fostul mare tenismen.

"Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe", a spus Ioana, pentru Click

Reclamă

Ilie Năstase, acuzat de Ioana: "Am ajuns acasă şi am rămas şocată. O ploaie de palme!"

Ilie şi Ioana Năstase se vor despărţi la aproape o lună de la scandalul imens, în care fostul sportiv a fost acuzat că şi-a bătut soţia. Pe 8 ianuarie, aceasta a chemat Poliţia, dar refuzat să depună plângere pentru ca Năstase să nu ajungă la închisoare.

"Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia", spunea Ioana, la momentul respectiv.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și