Închide meniul

Dan Şucu i-a răspuns dur lui Marian Iancu: „Nu e genul de persoană cu care să port o conversaţie”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2023, 13:54

Reclamă
Dan Şucu i-a răspuns dur lui Marian Iancu: „Nu e genul de persoană cu care să port o conversaţie

Dan Şucu i-a răspuns dur lui Marian Iancu

Marian Iancu şi Dan Şucu / colaj Hepta

Dan Şucu i-a răspuns dur lui Marian Iancu. Fostul patron al lui Poli Timişoara l-a criticat în repetate rânduri pe patronul Rapidului, spunând despre acesta că nu se pricepe la fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iancu a criticat şi strategia Rapidului, ironizându-l pe Dan Şucu. „Mare minune că nu se vinde şi pe el în tricoul Rapidului”, a spus Iancu.

Dan Şucu i-a răspuns dur lui Marian Iancu: „Nu e genul de persoană cu care să port o conversaţie”

Nu urmăresc ce spune domnul Iancu de la Timișoara. Din punctul meu de vedere, genul acesta de persoană nu este tipul de persoană cu care să port o conversație. Nu există. Dacă am o persoană cu credibilitate, care are niște realizări personale, care are conținut, am înțeles.

În breasla în care am activat, noi am avut destul de mult de comunicat. Dintre oamenii de afaceri, noi am avut destul de multă prezență, dar prezența nu a fost pentru publicul larg, noi am avut în breasla noastră o mai mare penetrare.

Dacă vorbim despre breasla sportivă care are o vizibilitate mai mare, după 30 de ani în care am creat una dintre cele mai mari societăți din România, simt că nu mai sunt conceput drept Șucu de la Mobexpert, ci Șucu de la Rapid, deși ceea ce am creat la Mobexpert este de 30-40 de ori, financiar vorbind, mai mare decât Rapid.

Reclamă

E de așteptat, există oameni care au interese diferite și își apără interesele cu toate mijloacele. Mai puțin în afaceri te întâlnești cu această atitudine ostilă, pe față. Și în afaceri sunt lovituri la glezne, dar mai ascunse”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Marian Iancu, un nou discurs dur la adresa lui Dan Şucu: „Mare minune dacă nu se vinde şi pe el”

Marian Iancu a avut un nou discurs dur la adresa lui Dan Şucu. Fostul patron de la Poli Timişoara, suporter al Rapidului, a criticat strategia lui Dan Şucu.

Marian Iancu susţine că Dan Şucu vinde jucători la prima ofertă şi că nu investeşte suficient la clubul din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a transmis domnul Şucu oficial că drumul meu este departe de el cât e el la Rapid. Foarte bine, să dea Dumnezeu să fie cât mai mult timp, dar nu în felul ăsta în care el conduce astfel, cu bani puţini, iluzii mari.

Avem obiective mari şi cum ne vine o hârtie prin fax sau prin ce ne vine la club vindem pe oricine.

Dacă o să vină o ofertă pentru Şucu, mare minune dacă nu se vinde şi pe el în tricoul Rapidului.

Am lipsit aproape 10 ani din peisaj, opt ani, plus înainte eram la Timişoara. Nici nu m-am gândit vreodată (n.r.: să investească la Rapid). Au fost nişte discuţii pe timpul lui Copos. Dar era Copos… Eu sunt rapidist, născut în Giuleşti, gândesc pentru Rapid.

„Cum să nu dai ce ţi se cere?”

Tribuna vişinie are 100 de ani. S-a acumulat înţelepciune, s-a transmis din generaţie în generaţie. Dacă aşa simt ei, dă-le, responsabilizează-i!

Şi pe Şumudică. Îl vreţi, luaţi-l. ‘Poftiţi, domnul Şumudică, ai o răspundere faţă de oamenii ăştia. Domnilor, aveţi o răspundere, staţi alături de el.’

Păi speculează. Cum să nu dai ce ţi se cere şi tu să speculezi în favoarea clubului, bineînţeles, o speculă pozitivă.

Reclamă

‘Domnilor, fiţi fraţi, v-aţi vrut, scoateţi rezultate’. Le dai nana după aia, îi cerţi, că tu le-ai făcut ce au vrut ei.

Ori tu acum eşti culpabil pentru tot ce ţi se întâmplă. Lucrurile bune sunt la ei, lucrurile rele sunt la tine”, a declarat Marian Iancu la „Un podcast”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și