Închide meniul

Marian Iancu, un nou discurs dur la adresa lui Dan Şucu: „Mare minune dacă nu se vinde şi pe el”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 septembrie 2023, 17:39

Reclamă
Marian Iancu, un nou discurs dur la adresa lui Dan Şucu: „Mare minune dacă nu se vinde şi pe el

Marian Iancu, un nou discurs dur la adresa lui Dan Şucu

Marian Iancu şi Dan Şucu / colaj Hepta

Marian Iancu, un nou discurs dur la adresa lui Dan Şucu. Fostul patron de la Poli Timişoara, suporter al Rapidului, a criticat strategia lui Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu susţine că Dan Şucu vinde jucători la prima ofertă şi că nu investeşte suficient la clubul din Giuleşti.

Marian Iancu, un nou discurs dur la adresa lui Dan Şucu: „Mare minune dacă nu se vinde şi pe el”

Mi-a transmis domnul Şucu oficial că drumul meu este departe de el cât e el la Rapid. Foarte bine, să dea Dumnezeu să fie cât mai mult timp, dar nu în felul ăsta în care el conduce astfel, cu bani puţini, iluzii mari.

Avem obiective mari şi cum ne vine o hârtie prin fax sau prin ce ne vine la club vindem pe oricine.

Dacă o să vină o ofertă pentru Şucu, mare minune dacă nu se vinde şi pe el în tricoul Rapidului.

Reclamă

Am lipsit aproape 10 ani din peisaj, opt ani, plus înainte eram la Timişoara. Nici nu m-am gândit vreodată (n.r.: să investească la Rapid). Au fost nişte discuţii pe timpul lui Copos. Dar era Copos… Eu sunt rapidist, născut în Giuleşti, gândesc pentru Rapid.

„Cum să nu dai ce ţi se cere?”

Tribuna vişinie are 100 de ani. S-a acumulat înţelepciune, s-a transmis din generaţie în generaţie. Dacă aşa simt ei, dă-le, responsabilizează-i!

Şi pe Şumudică. Îl vreţi, luaţi-l. ‘Poftiţi, domnul Şumudică, ai o răspundere faţă de oamenii ăştia. Domnilor, aveţi o răspundere, staţi alături de el.’

Reclamă 4 / 0/3

Păi speculează. Cum să nu dai ce ţi se cere şi tu să speculezi în favoarea clubului, bineînţeles, o speculă pozitivă.

‘Domnilor, fiţi fraţi, v-aţi vrut, scoateţi rezultate’. Le dai nana după aia, îi cerţi, că tu le-ai făcut ce au vrut ei.

Ori tu acum eşti culpabil pentru tot ce ţi se întâmplă. Lucrurile bune sunt la ei, lucrurile rele sunt la tine”, a declarat Marian Iancu la „Un podcast”.

Marian Iancu, verdict ferm după FC Voluntari – Rapid 2-1: „Şucu nu ştie fotbal!”

Marian Iancu a oferit un verdict ferm după FC Voluntari – Rapid 2-1. Iancu e de părere că Dan Şucu nu se pricepe la fotbal şi că nu a investit, până acum, la Rapid, mai mult de câteva sute de mii de euro.

Mai mult, deşi obiectivul stabilit este clasarea pe unul din primele 3 locuri, Marian Iancu spune că Rapid va avea probleme şi să prindă playoff-ul.

Rapid trăiește prin spiritul ei. Contează ce se întâmplă în tribune, emoția. Va trăi în continuare și va merge mai departe. Lumea se mulțumește cu faptul că există echipa. Ei se mulțumesc cu puțin. Iată că acum își pun obiectiv play-off-ul, iar anul ăsta e foarte greu pentru Rapid. O să vedeți dacă am dreptate. Anul trecut am spus că termin pe 5 sau 6. Au terminat pe 5. Anul ăsta va fi foarte, foarte greu să intre în play-off.

Șucu nu știe fotbal. Asta poate să facă, să învețe pe banii lui, dar dacă faci o balanță între cheltuieli și investiții, nu a investit nimic. Sunt tanti pe mandi. Creștere zero acolo. Eu nu cred că a investit mai mult de câteva sute de mii”, a spus Marian Iancu la fanatik.ro.

Reclamă

Rapid este în prezent pe locul 4 în Liga 1. Giuleştenii o vor întâlni mâine, de la ora 21:00, acasă, pe CFR Cluj. Clujenii sunt pe locul 2 în clasament.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și