Închide meniul
Foto

„De mică îmi spunea că o să fiu model!”. Ce viitor și-au ales fetele Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2022, 16:06

„De mică îmi spunea că o să fiu model!”. Ce viitor și-au ales fetele Anamariei Prodan

Ce viitor și-au ales fetele Anamariei Prodan din prima căsnicie

Sarah Dumitrescu și Rebecca Dumitrescu sunt fiicele Anamariei Prodan / Colaj Kanal D

Ce viitor și-au ales fetele Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu (22 de ani) și Rebecca Dumitrescu (23 de ani). Anunțul a fost de cele două tinere în ziua în care mama lor a împlinit 50 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah și Rebecca sunt copiii pe care îi are Anamaria Prodan din prima căsnicie, cea cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Numai Sarah îi calcă pe urme tatălui său. Este legimitată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Ce viitor și-au ales fetele Anamariei Prodan. Anunțul făcut de Sarah Dumitrescu și Rebecca Dumitrescu

Și Rebecca a fost atrasă de sport. În 2020 era cea mai tânără conducătoare a unui club din Liga 1. A fost patroană la Hermannstadt. A cochetat însă cu moda și designul și a studiat în Statele Unite și Italia. În perioada în care a locuit la New York, fiica cea mare a Anamariei Prodan a fost model pentru case de modă celebre.

Mai întâi am fost un an la New York, după care m-am mutat la Milano. Eu am terminat Fashion Styling.

Mai mult pentru mama (n.r. a ales să fie, o scurtă perioadă, model). (Reporter: Îți plăcea?) A fost mai mult pentru că am văzut-o pe mama că era foarte fericită. De când eram mică îmi spunea că o să fiu model. Dar, cu cât am crescut și am învățat mai mult și am văzut cum este de fapt în lumea aia și cum sunt tratate multe fete și ce se întâmplă în spatele scenei… mi-a plăcut mai mult să stau departe.

Reclamă

Eu mereu am fost un pic mai diferită decât mama mea și Sarah, ele nu sunt rușinoase. Eu am viața mea, îmi place să fiu mai ascunsă. Eu mereu mi-am dorit să fac ceva singură„, a declarat Rebecca Dumitrescu pentru kanald.ro.

Sarah încă studiază în Statele Unite. Are o bursă și este nerăbdătoare să revină pe terenul de baschet. 2022 a fost un an de coșmar pentru ea, în care a suferit mai multe operații și a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. A stat în România în toată această perioadă, alături de mama ei.

E foarte ciudat că mama are 50 de ani. Arată mai bine ca mine, sunt foarte fericită pentru ea și o iubesc mult. Mama e prietena mea cea mai bună a mea, o văd ca pe sora mea.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să încep iar cu baschetul. M-am operat la genunchi și fac o mică pauză, dar trebuie să mă întorc și eu, cândva„, a spus și Sarah.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu are 22 de ani şi a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de „întinerire”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și