Închide meniul
Foto

Decizia luată de Ion Ţiriac, după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro! Planul uriaş pe care îl are în Bacău

Publicat: 13 octombrie 2024, 17:21

Reclamă
Decizia luată de Ion Ţiriac, după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro! Planul uriaş pe care îl are în Bacău

Aceasta a fost decizia luată de Ion Ţiriac, după ce miliardarului i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro. Ce urmează să facă

Ion Ţiriac, la un eveniment / AS.ro

Aceasta a fost decizia luată de Ion Ţiriac, după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro pe care omul de afaceri îl avea în Braşov. Cel mai bogat român şi-a dorit să construiască de la zero un patinoar, dar membrii Consiliului Local s-au opus. Nu i-au oferit un teren pe care să construiască baza sportivă care ar fi avut şi o sala de judo şi 3 culoare de scrimă. La finalul lucrărilor, totul ar fi urmat să fie cedat gratis autorităţilor din Braşov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezamăgit, fostul jucător de tenis a decis să înceapă o investiţie importantă într-un alt oraş din România. Miliardarul în vârstă de 85 de ani a anunţat că are un plan uriaş acum în Bacău.

Decizia luată de Ion Ţiriac, după ce i-a fost refuzat proiectul de 100 de milioane de euro

Ion Ţiriac are în proprietate, de mai multe decenii, un teren în Bacău. Pentru moment, omul de afaceri nu ştie dacă să pună bazele unui club sportiv, sau să construiască o şcoală sau o grădiniţă.

Ţiriac şi-a trimis oamenii de la fundaţia care îi poartă numele în oraşul din Moldova. A rămas uluit când a aflat cât a durat drumul dintre Bucureşti şi Bacău.

Dacă ieri au fost 6 oameni de aici până la Bacău… nici nu ştiam dacă e posibil încă, în 2024, să faci 9 ore cu maşina pe zi numai ca să te duci acolo. Ca să vedem dacă putem să facem o şcoală, sau un club, sau o grădiniţă, sau ce o fi… că e o proprietate acolo pe care o tândălim de 40 de ani şi nu ştim ce facem cu ea. Dar sunt, toate treburile astea sunt şi să sperăm, cu toate promisiunile pe care le avem, că pe viitor va fi mult mai simplu.

Reclamă
Reclamă

Pe mine nu mă mai prindeţi vreodată să spun fac aia, sau fac aia. Pentru că nu depinde de mine. Atunci, dacă nu depinde de mine şi cineva nu îşi ţine cuvântul, cad eu rău cu voi: ‘Ia uite, bă, ce a zis Ţiriac că face sală de 15.000 de locuri’. Da, da şi o făceam nu cu 300 de milioane, dar undeva la 100 de milioane era. De ce vorbim aici?„, a declarat Ion Ţiriac.

Fostul jucător de tenis are o avere estimată, de Forbes, la 2.1 miliarde de dolari. Ion Ţiriac ar fi donat-o integral fundaţiei care îi poartă numele.

Anunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot

Alexandru Ion Ţiriac a venit cu un anunţ, după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc. Acesta a precizat că tatăl lui, Fundaţia Ţiriac şi partenerii Fundaţiei au făcut, doar în ultima perioadă, investiţii de 180 de milioane de euro în sportul românesc! Alexandru Ion Ţiriac a anunţat că investiţiile Fundaţiei Ion Ţiriac vor fi şi mai multe.

Reclamă

Proiecte sportive în curs şi realizate de 180 de milioane de euro în ultima perioadă. Vorbim aici doar despre cele din domeniul sportiv făcute de Ion Ţiriac, Fundaţia Ţiriac şi partenerii noştri fideli!

Cu regret îmi dau seama că nu este de ajuns. O să muncim mai mult… mult mai mult şi mai sârguincios”, a transmis Alexandru Ion Ţiriac pe Instagram.

Eu pe domnul Popovici nu-l cunosc personal, dar este o entitate care s-a născut precum marele Năstase, sau Nadia, sau Halep, adică o excepţie, care ne bucurăm că e făcută din multitudinea de copii. Se va naşte mai greu alt Popovici.

Nu ştiu despre ce bazin e vorba. La Otopeni sunt cele care sunt ultimul strigăt. Al nostru de la Otopeni e olimpic, dar e pentru copii. Eu mă gândesc doar la copii, să se gândească şi altcineva la sportul de peformanţă”, a spus şi Ion Ţiriac.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:43

FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!”

19:41

VideoCătălin Cîrjan, discurs războinic înainte de Dinamo – FCSB: „Jucăm cel mai frumos din România! Luăm cele 3 puncte”

19:26

Odense – Rapid 32-24, în Liga Campionilor! A treia înfrângere la rând pentru vicecampiona României

19:20

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a înscris din pasa superbă a lui Angel Gomes

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

18:42

Lamine Yamal s-a accidentat la echipa naţională şi a părăsit cantonamentul Spaniei! Primul verdict dat de medici

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și