Închide meniul

Ion Ţiriac nu mai construieşte patinoarul din Braşov. Decizia radicală luată de miliardarul român

Dan Roșu Publicat: 2 aprilie 2024, 13:49

Reclamă
Ion Ţiriac nu mai construieşte patinoarul din Braşov. Decizia radicală luată de miliardarul român

Ion Ţiriac nu mai construieşte patinoarul din Braşov

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Ion Ţiriac nu mai construieşte patinoarul din Braşov. Fundaţia Ion Ţiriac s-a retras din parteneriatul pe care urma să-l aibă cu Primăria Braşov. Magnatul a fost dezamăgit că nu „ar fi primit cu titlu gratuit o bază sportivă ce urma să deservească toţi braşovenii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este o scrisoare pe care am primit-o în urma lungilor ședințe de joi și vineri, atât în comisii, cât și în plen. Au fost peste 6 ore de discuții pe marginea acestui subiect.

Ion Ţiriac nu mai construieşte patinoarul din Braşov

În condițiile în care contractul proteja în integralitate interesele municipiului, iar riscurile erau asumate de către partea privată.

Ne anunță, prin cale oficială, că se retrage din această construcție, practic din acest parteneriat. Răspunsul pe care l-am primit a fost ferm, Fundația Țiriac se retrage din acest proiect”, a spus Allen Coliban, citat de radiobrasovfm.ro.

Ţiriac urma să doneze Primăriei Braşov complexul ce va avea şi o sală de judo şi una de scrimă. Conform radiobrasovfm.ro, administraţia locală era cea care ar fi pus la dispoziţie terenul, iniţial.

Reclamă

„Sper să îmi iasă şi la Braşov în acelaşi fel, cu patinoar, cu sală de judo, cu sală de scrimă, Braşovul e bun şi la judo şi la scrimă”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru AntenaSport, la finalul lui 2023.

În acest moment, Braşovul are un Patinoar Olimpic în Parcul Tractorul, unul care a fost inaugurat în 2010. CNI a făcut atunci o investiţie de 9 milioane de euro, iar capacitatea este de 1500 de locuri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și