Închide meniul
Foto

Decizie incredibilă a lui Ilie Năstase, după ce Ion Țiriac l-a dat afară din apartament. „Nasty” a surprins pe toată lumea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 august 2022, 15:33

Decizie incredibilă a lui Ilie Năstase, după ce Ion Țiriac l-a dat afară din apartament. „Nasty” a surprins pe toată lumea

Ilie Năstase

Ilie Năstase, într-un interviu / as.ro

Ilie Năstase și-a vândut apartamentul pe care îl deținea în stațiunea Mamaia, în complexul Caelia. „Nasty” a încasat o sumă uriașă. S-a întâmplat la scurt timp după ce Ion Țiriac l-a evacuat dintr-o altă proprietate de lux. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase cumpărase apartamentul la un preț redus de la prietenul Viorel Păunescu, cel care a construit complexul Caelia. „Nasty” și-a scos apartamentul la vânzare în urmă cu câteva luni și a găsit în sfârșit un cumpărător.

Ilie Năstase și-a vândut apartamentul din Mamaia

Conform prosport.ro, Ilie Năstase a finalizat vânzarea proprietății în urmă cu câteva zile. Un apartament de tipul celui vândut de Ilie Năstase e evaluat la peste 250.000 de euro.

Recent, Ilie Năstase a primit o lovitură total surprinzătoare şi a fost evacuat din apartamentul de lux deţinut de Ion Ţiriac. Primul lider ATP din istorie nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că este într-o relaţie apropiată cu cel alături de care a jucat în turneele de dublu.

Motivul din care s-a ajuns în această situaţie este unul incredibil. Chiar dacă avea o chirie aproape simbolică în complexul „Stejarii”, „Nasty” ar fi acumulat restanţe majore, anunţă prosport.ro.

Reclamă

În această lună, lui Năstase i-a expirat contractul de închiriere, iar reprezentanţii cartierului deţinut de Ion Ţiriac nu au mai acceptat semnarea unei noi înţelegeri. Fortul număr 1 ATP nu a mai avut de ales şi a fost nevoit să se mute.

Câţi bani mai are Ilie Năstase. Ce se ştie despre averea şi testamentul său

„Nasty” a fost certat în public de femeia cu care este căsătorit civil din 2019. Totul din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia.

A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Reclamă 4 / 0/3

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion.

Năstase a adunat o avere uriaşă, iar anul trecut au apărut noi detalii despre proporţiile ei. În cea mai recentă declaraţie de avere, el a trecut ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro, susţinea Antena 3.

Pe lângă acestea, are trei maşini şi un scuter, dar şi sume importante în mai multe conturi bancare. Era vorba de 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi şi 187.000 de dolari.

Ilie Năstase a ţinut să asigure că nu se gândeşte la testamentul său şi că mai are mult de trăit. ”Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, spunea fostul jucător de tenis în 2021.

Imagini cu fiica lui Ilie Năstase au apărut pe un site pentru adulţi

Charlotte Năstase a postat mai multe imagini pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Tânăra de 32 de ani şi-a deschis contul şi le-a transmis fanilor ei să o urmărească, cu două luni în urmă.

Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă, potrivit libertatea.ro.

În momentul în care ştirea a devenit publică, Charlotte a avut o nouă reacţie. „Asta a fost rapid„, a scris fiica lui Ilie Năstase. 37 de dolari trebuie să plească cei care îşi doresc să o vadă pe Only Fans.

Reclamă
Recomandări
  • Ilie Năstase și-a vândut apartamentul din Mamaia
  • Suma uriașă încasată de „Nasty”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și