Închide meniul

Decizie radicală a fiului lui Ion Țiriac! Bărbatul celebru n-a mai rezistat: „La revedere!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2023, 17:51

Decizie radicală a fiului lui Ion Țiriac! Bărbatul celebru n-a mai rezistat: „La revedere!

Fiul lui Ion Țiriac

Ion Ion Țiriac / Instagram

Fiul lui Ion Țiriac a luat o decizie radicală. Ion Alexandru a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea băiatului miliardarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ion Țiriac a renunțat la Instagram. Acesta a anunțat că vrea să se concentreze mai mult pe realitate. Bărbatul va pune capăt oricărei activități pe celebra rețea de socializare.

Fiul lui Ion Țiriac, decizie radicală

Fiul miliardarului și-a anunțat fanii cu privire la decizia sa chiar pe Instagram, într-una ce ar putea să fie una dintre ultimele sale postări.

Instagram Ion Ion Țiriac
Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Ion Țiriac a decis cine îi va moșteni averea uriașă

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Reclamă

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă„, a declarat Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac putea să fie răpit în 2022

Ion Ţiriac putea să fie răpit anul trecut, anunţă jurnaliştii de la The Guardian. Poliţiştii au evitat scenariul coşmar, iar riscul a fost îndepărtat în ultimul moment. Totul după ce miliardarul român a insistat să îl viziteze în închisoare pe bunul său prieten, Boris Becker.

Ţiriac a avut trei tentative de a se duce în Marea Britanie, pentru a-l vedea pe fostul număr 1 mondial. De fiecare dată, cererile lui au fost refuzate. Motivul invocat a fost unul incredibil. Omul de afaceri din România putea avea grave probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Printr-o situaţie similară a trecut şi managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, care a încercat fără succes să îşi viziteze prietenul. Totul s-a aflat după ce Boris Becker a fost eliberat de după gratii şi a oferit primul interviu.

Când Jurgen Klopp, pe care l-a descris ca fiind un bun prieten, a încercat să-l viziteze, cererea a fost respinsă de guvernatorul Huntercombe, acolo unde fusese transferat în mai, din cauza temerilor pentru siguranţa lui.

O solicitare a fostului său antrenor și agent Ion Țiriac a fost respinsă de trei ori din motive similare, a spus el. Lui Becker i s-a spus că orice persoană care are mulţi bani era considerată a fi în pericol de a fi răpită„, au transmis cei de la theguardian.com, după ce au ascultat interviul oferit de triplul campion de la Wimbledon.

L-au căutat pe Google pe Ţiriac şi au văzut cât de bogat este. Imediat au considerat că ar fi în pericol„, a dezvăluit Boris Becker.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și