Închide meniul

Declarații incredibile despre Gigi Becali: ”Se ruga în genunchi după ce-a pierdut la barbut!”

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 17:13

Reclamă
Declarații incredibile despre Gigi Becali: ”Se ruga în genunchi după ce-a pierdut la barbut!”

MMA / MMA2 via Hepta

Gigi Becali ar fi pierdut bani la jocurile de noroc

"Am avut ocazia să-l cunosc pe Gigi chiar în 1989, la celebrul club Paradis din Jupiter, și am fost de față chiar și în 1990, la barul Internațional din Olimp, înainte cu o zi de nunta lui Hagi cu prima sa soție, Leni Celnicu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi, poreclit pe atunci «Țânțarul», se ruga punându-se chiar în genunchi în fața lui Adrian Motoi, zis «Cioacă», un jucător celebru de jocuri de noroc, să-i dea înapoi «acaretele» pierdute la barbut, pentru că nu voia ca Hagi, căruia îi jurase că nu va mai juca astfel de jocuri, să-l vadă cumva fără brățările și lanțurile de aur pe care Gigi le purta. Asta fusese condiția pusă de Hagi, iar Gigi făcea orice ca să nu-l supere, mai ales că Gică tocmai semnase cu Real Madrid.

Rizea: Hagi i-a făcut cadou Mercedesul lui Gigi

Mi-aduc aminte că după nunta care a avut loc la restaurantul Miorița din Mamaia și înainte să plece la noua sa echipă, Hagi i-a făcut cadou lui Gigi Mercedesul, model 190, pe care îl avea atunci adus din străinătate, cu care făcea furori în București și pe litoral. 

Ăsta era motivul pentru care Gigi îi jurase lui Hagi că nu va mai juca, dar bineînțeles că și-a ținut promisiunea doar până și-a văzut interesul, intrând în posesia Mercedesului! După acest episod, Gigi nu doar că a continuat să joace, devenise chiar unul dintre cei mai buni jucători de table, rummy sau barbut", a scris Rizea. 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” Vezi toate știrile
Citește și