Închide meniul
Foto

„Demnitatea nu-ţi plăteşte facturile”. Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2023, 9:40

„Demnitatea nu-ţi plăteşte facturile”. Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi

Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi

Alice Ardelean este luptătoare de MMA / Instagram

Revolta româncei care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi a devenit cunoscută. Alice Ardelean (30 de ani), o luptătoare stabilită în Birmingham, are o poveste incredibilă. Visează să ajungă în UFC şi se antrenează cu banii câştigaţi din contul pe care şi l-a făcut pe OnlyFans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alice le-a oferit un interviu englezilor de la dailystar.co.uk. Aceştia au întrebat-o de ce îşi mai riscă sănătatea în ring, din moment ce a câştigat mai mulţi bani de pe platforma cu conţinut pentru adulţi.

Revolta româncei Alice Ardelean, cea care practică un sport sângeros şi face bani din platformele pentru adulţi

E o întrebare foarte bună, care mi se pune tot mai des pentru că nu am nevoie să mai lupt acum. Totuşi, dacă m-aș opri, nu aș fi eu. M-aş întreba: ‘Ce fac cu viaţa mea?’. Nu este ok să mă gândesc aşa. Cred că mai pot să mă lupt încă vreo cinci ani. Poate chiar mai mult, mă simt bine din punct de vedere fizic.

Este o parte din mine, fac asta de 12 ani. Vreau să ajung în UFC și să am câteva meciuri. Ar fi uimitor, un vis care ar deveni realitate”, a spus românca pentru tabloidul din Marea Britanie.

Alice are peste două milioane de urmăritori pe TikTok şi un succes uriaş pe OnlyFans. A adunat sume uriaşe în conturi şi nu regretă nicio decizie pe care a luat-o. Criticată în mai multe rânduri, tânăra s-a revoltat şi a transmis un mesaj vehement.

Reclamă

Am avut un succes imediat şi am adunat foarte mulţi abonaţi. Evident că sunt şi foarte criticată, oamenii îmi spun că nu am demnitate, dar demnitatea nu-ți plătește facturile. Unde e demnitatea când lucrezi de la 8 la 17 toată viața, până când mori?

Unii oameni sunt închişi la minte. Înainte de asta, nu puteam să-mi permit să mă antrenez cum trebuie, acum am între 4 și 6 sesiuni de pregătire în fiecare zi”, a mai precizat Alice.

Luptătoarea de MMA a dezvăluit şi ce face cu o parte dintre bani.

Reclamă 4 / 0/3

Avem mulţi câini vagabonzi în România. Există o mulţime de adăposturi şi donez mereu. Nu ofer bani, pentru că nu am încredere în oameni, dar mă duc acolo cu pungi de mâncare. Asta fac când sunt acasă„, spunea românca.

Alice Ardelean are programat următorul meci pe 2 martie, în Africa de Sud. Dacă va obţine cea de-a şasea victorie a carierei, s-ar putea apropia de îndeplinirea visului de a lupta în UFC.

Calvar chiar şi în sala de antrenament

Alice Ardelean care se pregăteşte într-o sală din Birmingham. La începutul anului, românca a avut parte de o reacţie dură din partea colegelor de antrenament.

Obișnuiam să mă antrenez la o sală de sport când am început OnlyFans și am continuat să arăt provocator. În realitate, singurul motiv pentru care făceam OnlyFans era acela de a putea plăti pentru echipamentul meu de antrenament, nutriționist și gimnastică în fiecare zi. Mă gândeam doar la treburile mele, dar ura era acolo. O parte din ură era pe față și femeile din sală se plângeau de mine. A fost jenant.

Trebuia să le spun: nu sunt aici să-ți iau omul. E doar munca mea și nu interferez cu treaba ta. Nu e vina mea dacă soțul tău a fost pe OnlyFans-ul meu sau nu”, a spus Alice Ardelean.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și