Închide meniul

Destin tragic pentru starul din Ucraina care s-a înrolat in armată: ”Memorie eternă eroilor!”

Antena Sport Publicat: 15 septembrie 2022, 19:32 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:10

Destin tragic pentru starul din Ucraina care s-a înrolat in armată: ”Memorie eternă eroilor!”

Oleksandr Shapoval și-a pierdut viața în război pe 12 septembrie

Oleksandr Shapoval, ucis în războiul în Ucraina / Colaj ukraine.ua

  • Destin tragic pentru starul din Ucraina care s-a înrolat in armată
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Destin tragic pentru Oleksandr Shapoval. Starul din Ucraina care s-a înrolat in armată a fost ucis pe 12 septembrie, în timp ce se lupta cu trupele lui Vladimir Putin în Maiorske.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 47 de ani, Oleksandr Shapoval se numără printre cele 5.800 de persoane care și-au pierdut viața în războiul din Ucraina.

Destin tragic pentru Oleksandr Shapoval, starul din Ucraina care s-a înrolat in armată

Oleksandr Shapoval era balerin la Opera Națională din Ucraina. De asemenea, acesta era și un artist care a primit numeroase distincții de-a lungul carierei.

Reclamă

”Memorie eternă eroilor!”, a fost mesajul emoționant transmis de ucraineni.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ukraine.ua (@ukraine.ua)

Cum şi-a găsit Oleksandr Usyk casa, după revenirea în Ucraina

Usyk a decis să revină acasă, alături de soţia lui. În momentul în care au ajuns la locuinţa lor din Vorzel, au trăit emoţii puternice. Pe gard erau în continuare trecute literele „V” şi „Z”, cu care s-au identificat, de-a lungul războiului, militarii din Rusia.

Primul lucru pe care l-a făcut Oleksandr Usyk, după ce a ajuns acasă, a fost să arboreze steagul Ucrainei pe gard. A trăit un şoc în momentul în care a intrat în curte şi a descoperit că aceasta era distrusă.

Reclamă 4 / 0/3

Soţia sportivului, Ekaterina Usyk, a făcut publică o imagine în care se vede dezastrul lăsat în urmă de ruşi. Mesajul transmis de ea a fost unul plin de furie.

„Lumea rusă a sosit la mine acasă. Animale. Au distrus totul, ca întotdeauna„, a scris Ekaterina pe contul ei de Instagram, potrivit dailymail.co.uk.  

În imaginile făcute publice pe reţelele sociale se vede şi locul de joacă, care a fost nimicit, dar şi casa care a suferit distrugeri serioase.

Oleksandr, soţia şi copiii cuplului reuşiseră să părăsească localitatea Vorzel, aflată în vecinătatea capitalei Kiev, imediat după ce a început războiul. Au aflat de la vecini că ruşii i-au ocupat casa şi că au făcut prăpăd. Mai mult decât atât, fuseseră amplasate tancuri chiar în apropierea vilei, până să înceapă contraofensiva ucrainenilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Extra • 2 apr., 9:05
Vitali Merinov a murit pe câmpul de luptă din Ucraina. ”A apărat Ucraina până la ultima suflare”
Wimbledon 20223
Tenis • 31 mart., 19:30
Sportivii din Rusia şi Belarus pot participa la Wimbledon 2023! Reacţie fermă din Ucraina: „Nu le daţi vize!”
Mihai Leu a oferit prima reacție după moartea lui Rudel Obreja
Extra • 12 mart., 19:05
Mihai Leu, prima reacție după moartea lui Rudel Obreja: „O pierdere enormă pentru boxul românesc!”
Oleg Tymchenko a fost preparator fizic la Dinamo Kiev
Extra • 28 dec., 13:10
Doliu la Dinamo Kiev! Fostul membru din staff-ul echipei lui Mircea Lucescu a fost ucis în războiul din Ucraina: „Plângem alături de voi!”
A murit unul dintre cei mai importanți luptători de MMA din istorie! Avea doar 45 de ani
FIGHT • 25 dec., 10:42
A murit unul dintre cei mai importanți luptători de MMA din istorie! Avea doar 45 de ani