Închide meniul

Destin tragic pentru un tânăr de 29 de ani. S-ar fi aruncat de la etajul patru al unei clădiri imediat după ce a fost implicat într-un accident auto. „Un calvar teribil!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 21 ianuarie 2022, 15:40

Destin tragic pentru un tânăr de 29 de ani. S-ar fi aruncat de la etajul patru al unei clădiri imediat după ce a fost implicat într-un accident auto. „Un calvar teribil!

Jordan Michallet şi-ar fi pus capăt zilelor la 29 de ani

Sursa Instagram

Este doliu uriaş în sport după ce s-a stins din viaţă unul dintre cei mai importanţi jucători de rugby din Franţa. Este vorba despre Jordan Michallet care a trecut în lumea celor drepţi la doar 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Destin tragic pentru un tânăr de 29 de ani

Jordan Michallet a avut parte de un destin tragic. Jucătorul francezilor de la Rouen a fost implicat într-un accident rutier, iar imediat după aceea ar fi fost văzut că şi-a pus capăt zilelor. Din primele informaţii, sportivul s-ar fi aruncat de la etajul patru al unei clădiri imediat după accident. Organele de anchetă ar fi aflat aceste informaţii de la un martor ocular care ar fi văzut toată scena, conform lequipe.fr.

„Familia Rouen Normandie Rugby este profund întristată să anunțe moartea dragului nostru Jordan Michallet. Această veste îngrozitoare cufundă întregul club într-o durere imensă. Conducerea și întregul club își unesc forțele cu familia lui în acest calvar teribil”, este mesajul teribil de pe o reţea de socializare al celor de la clubul de care aparţinea jucătorul, Rouen.

Citește și:

Michallet a mai jucat pentru Bourgoin și Grenoble, dar a fost şi internațional Under-18 al Franței. În cei trei ani petrecuți la club, el a jucat un rol important în ascensiunea lui Rouen la nivelul doi al rugby-ului francez. Clubul urmează să marcheze trecerea lui tragică în următorul meci, vineri, acasă, împotriva lui Carcasonne.

 

Reclamă
 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de France Rugby (@francerugby)

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și