Închide meniul

Detalii uimitoare despre Rusia lui Vladimir Putin! Ce au ajuns să facă rușii

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2022, 9:21

Detalii uimitoare despre Rusia lui Vladimir Putin! Ce au ajuns să facă rușii

Oligarhii nu sunt de acord cu ac'iunile lui Vladimir Putin

Hepta

Război în Ucraina | Rustam Khudzhamov, fostul jucător al lui Șahtior Donețk și al Ucrainei, a vorbit în termeni duri despre politica internă a Rusiei. ”Oamenii spală rufele la râu”, anunță Khudzhamov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cum se poate ca o țară cu asemenea resurse, care poate deveni cea mai puternică din lume, să producă doar arme? Se mândresc cu faptul că produc ceva ce poate ucide. Rușii se justifică în fața președintelui cu furturi, pentru că așa ar trebui să fie.

Război în Ucraina | Rustam Khudzhamov: ”Este o țară de sclavi și idioți”

Este o țară de sclavi și idioți. Cum e psibil ca în secolul 21 să nu ai internet, ca să îți dai seama dacă undeva este un vas de toaletă și nu o gaură în pământ? Știu sigur că merg la râu să își spele hainele. Cum e asta posibil în secolul 21?

Ai petrol și gaze și nu faci nimic în propria ta țară. Ați venit să ne omorâți. Aceștia sunt oameni sălbatici din secolul 12”, a spus Khudzhamov, citat de sport.ua.

Zelenski: Trupele ruse au început bătălia pentru Donbas

Război în Ucraina | Volodimir Zelenski a afirmat, într-un nou discurs, că armata rusă a început “bătălia pentru Donbas”.

Reclamă

“În estul şi sudul ţării noastre, ocupanţii încearcă să atace într-un mod mai dur decât înainte. Ei pun presiune, căutând un punct slab în apărarea statului nostru ca să meargă acolo cu principalele forţe…

Aparent, generali ruşi, obişnuiţi să neglijeze orice pierderi, au ucis deja atât de mulţi soldaţi ruşi încât chiar şi ei vor trebui să fie mai atenţi, pentru că nu va mai rămâne niciunul ca să atace.

Totuşi, ei nu ar trebui să spere că asta îi va ajuta. Este doar o chestiune de timp ca întregul nostru teritoriu să fie eliberat. Se poate spune acum că trupele ruse au început bătălia pentru Donbas, pentru care se pregăteau de mult timp. O foarte mare parte a întregii armate a Rusiei se concentrează acum pe această ofensivă”, a spus Zelenski.

Reclamă 4 / 0/3

“Indiferent câţi soldaţi ruşi sunt duşi acolo, noi vom lupta. Ne vom apăra. O vom face zilnic. Nu vom renunţa la nimic ce este ucrainean şi nu avem nevoie de ce nu este al nostru”, a adăugat el, în plin război în Ucraina.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și