Închide meniul

Detaliul surprins la iubita lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc, luată la întrebări daca e însărcinată

Publicat: 5 mai 2023, 15:15

Reclamă
Detaliul surprins la iubita lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc, luată la întrebări daca e însărcinată

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, asaltată cu întrebări dacă e însărcinată

Corina Caciuc, alături de Laurențiu Reghecampf / Rețete și Vedete

Detaliul surprins la iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, i-a determinat pe internauți să se întrebe dacă aceasta este însărcinată din nou. Cei doi au împreună deja un băiat, pe nume Liam, însă ultima postare a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf și-a găsit liniștea în brațele Corinei Caciuc, după divorțul de Anamaria Prodan.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, asaltată cu întrebări dacă e însărcinată

Ultima fotografie postată de Laurențiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc, a stârnit un val de reacții pe contul oficial al antrenorului. Tot mai mulți oameni s-au întrebat dacă iubita tehnicianului lui Neftchi Baku este însărcinată cu al doilea copil.

Tricoul larg pe care îl purta Corina Caciuc, cât și poziția în care stătea, au dat de înțeles că ar putea aștepta din nou un copil cu „Reghe”.

Valul de reacții din partea fanilor a avut loc după ce Laurențiu Reghecampf s-a relaxat alături de iubită și de micuțul Liam la Marele Premiu al Azerbaidjanului, țară în care tehnicianul o pregătește pe Neftchi Baku.

Reclamă

„Vine și o fetiță?”, „Al doilea bebe pe drum?” sau „Sarcină ușoară!” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, comparaţie devastatoare între Laurenţiu Reghecampf şi noul iubit

Anamaria Prodan a făcut o comparaţie devastatoare între Laurenţiu Reghecampf şi noul ei iubit, Flavius Nedelea. Agentul de jucători nu s-a ferit să îl laude pe bărbatul cu care este acum într-o relaţie. Vedeta în vârstă de 50 de ani a făcut o trimitere acidă către „Reghe”.

În 2022, Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghecampf că a avut timp de opt ani amante. Acum a făcut o comparaţie între noul iubit şi fostul jucător şi antrenor al Stelei.

Reclamă 4 / 0/3

„Flavius este o minune de om, care muncește 25 din 24, care nu are legătură cu viața mondenă, este un bărbat care știe ce înseamnă să ai grijă de o femeie, care știe să respecte o femeie și să o facă să fie mândră când iese în societate la brațul lui. Simt să trăiesc fiecare secundă ca și cum este ultima. Sunt foarte fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Nu pot cere mai mult de la viață decât liniștea, bucuria și fericirea pe care le am acum.

Eu îmi protejez omul de lângă mine, eu am trăit în lumina reflectoarelor și știu cât de grea este povara. Am lângă mine un om minunat care nu a fost inplicat în scandaluri, nu a trăit între amante, astăzi sunt fericită iar Dumnezeu îmi dă mai multe decât am putut spera, copii mei sunt fericiți, suntem liniștiți„, a declarat Anamaria Prodan pentru primanews.ro.

Flavius Nedelea este cu opt ani mai tânăr decât Anamaria Prodan. Este un prosper om de afaceri, care construieşte un complex ce cinci stele în Deltă. Are şi un hotel chiar în centrul Capitalei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și