Închide meniul
Foto

Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă va păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!

Publicat: 16 mai 2024, 12:10

Reclamă
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă va păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!

Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea!

Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel. A divorţat de Mihaela Borcea şi Alina Vidican / Colaj Instagram

Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea a fost făcută de fostul model într-un interviu! A treia soţie a milionarului care a fost preşedinte executiv la Dinamo are o relaţie foarte frumoasă cu omul de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a mărturisit că nu există nimic care ar putea să o despartă de Cristi Borcea. Ea a dat de înţeles că l-ar ierta pe omul de afaceri chiar şi dacă acesta ar înşela-o. Borcea mărturisea că pe primele două soţii, Mihaela şi Alina, le-a înşelat.

Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea!

(n.r: Ce greșeală nu i-ai putea ierta lui Cristi în mariaj și te-ar putea determina să renunți la povestea frumoasă pe care o trăiți?) Când ai o căsnicie frumoasă și foarte reușită, cu atâția copii, nu poți să renunți. E foarte greu să construiești ce am construit noi și să treci prin ce am trecut noi ca să fim astăzi aici. Decât să cauți ceva care ar distruge ceea ce ai, mai bine cauți întotdeauna ceea ce face relația mai puternică. Deci problema care se pune e cum faci să îți păstrezi căsnicia frumoasă, pentru că noi am luptat ca să fim împreună. Te căsătorești ca să îți petreci viața cu partenerul tău și drumul, chiar și când e anevoios, trebuie să fie presărat numai cu bune intenții. O familie ca a noastră nu e ușor de obținut și nici ușor de clătinat. Am trecut prin multe momente grele împreună și ne-am dovedit unul altuia că iubirea ne dă putere”, a declarat Valentina Pelinel despre Cristi Borcea, pentru viva.ro.

Cristi Borcea a vorbit în trecut despre viaţa sa tumultoasă şi a recunoscut că şi-a înşelat primele două soţii. Fostul patron al lui Dinamo a fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, înainte să ajungă la altar cu Valentina Pelinel. Milionarul care are 9 copii cu 4 femei a vorbit deschis despre viaţa sa amoroasă.

„Leonidas” nu s-a ferit şi a anunţat că îi era imposibil să se abţină pe durata căsniciilor cu Mihaela şi Alina. „M-a mustrat conştiinţa, dar ce să faci?”, a spus Cristi Borcea. Omul de afaceri a ţinut să afirme că niciodată nu a înşelat-o pe Valentina Pelinel.

Reclamă
Reclamă 4

„Am fost mereu cu cine mi-am propus”

Borcea anunţa că este un alt om după ce s-a căsătorit pentru a treia oară. A dezvăluit şi cum a „scăpat” de trădare actuala soţie.

Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…, am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei națioanlei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel.

Reclamă

Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, declara Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și