Închide meniul
Foto

Cristi Borcea a recunoscut că şi-a înşelat două soţii. Cum a „scăpat” de trădare Valentina Pelinel: „M-am liniştit!”

Publicat: 2 ianuarie 2024, 9:22

Reclamă
Cristi Borcea a recunoscut că şi-a înşelat două soţii. Cum a „scăpat” de trădare Valentina Pelinel: „M-am liniştit!”

Cristi Borcea a recunoscut că şi-a înşelat două soţii

Cristi Borcea este căsătorit acum cu Valentina Pelinel / Colaj Instagram/Hepta

Cristi Borcea a vorbit despre viaţa sa tumultoasă şi a recunoscut că şi-a înşelat primele două soţii. Fostul patron al lui Dinamo a fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, înainte să ajungă la altar cu Valentina Pelinel. Milionarul care are 9 copii cu 4 femei a vorbit deschis despre viaţa sa amoroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Leonidas” nu s-a ferit şi a anunţat că îi era imposibil să se abţină pe durata căsniciilor cu Mihaela şi Alina. „M-a mustrat conştiinţa, dar ce să faci?”, a spus Cristi Borcea. Omul de afaceri a ţinut să afirme că niciodată nu a înşelat-o pe Valentina Pelinel.

Cristi Borcea a recunoscut că şi-a înşelat două soţii

Borcea anunţă că este un alt om după ce s-a căsătorit pentru a treia oară. A dezvăluit şi cum a „scăpat” de trădare actuala soţie.

Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…, am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei națioanlei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel.

Reclamă

Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Va aduce 2024 încă un copil în familia Borcea?” Răspunsul surpriză dat de Valentina Pelinel

Va aduce 2024 încă un copil în familia Borcea?” este întrebarea la care Valentina Pelinel a oferit imediat răspunsul. Fostul model a dezvăluit că nu se gândea vreodată că la 43 de ani va avea trei copii alături de Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a dezvăluit că nu se pune problema ca în 2024 să rămână din nou însărcinată. Aceasta susține că pe lângă cei trei copii pe care îi are alături de soțul ei, din familia Borcea mai fac parte și alți șase, cei pe care Cristi Borcea îi are din relațiile precedente.

De asemenea, Valentina Pelinel a mai dezvăluit că toți cei nouă copii ai lui Cristi Borcea au o relație excelentă, fiind cu toții o mare familie.

Avem împreună 3 copii sănătoși, frumoși și cuminți și încă 6, deci 9 în total! Eu zic că ne-am făcut treaba și ne bucurăm de ei. Așadar avem copii de toate vârstele, între 4 și 26 de ani. Nu e cazul să mai facem încă un copil, ne concentrăm să le fim cât de mult putem alături celor 9 pe care îi avem deja și care ne oferă multe satisfacții și se iubesc foarte mult între ei.

Chiar dacă sunt o fire organizată și ca atare calculată, așa ceva nu îmi stătea în putere să planific, și anume să am 3 copii la 43 de ani. Mi-am dorit măcar un copil. Copiii sunt cea mai mare realizare și nu poți înțelege asta pe deplin până nu ești părinte. Sunt diferiți, adorabili, plini de iubire”, a declarat Valentina Pelinel, conform ciao.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și