Închide meniul

Dezvăluiri din infern. Prin ce au trecut locuitorii din Mariupol: „Au băut apă chiar și din canalizare”

Reclamă

Publicat: 18 aprilie 2022, 11:48

Dezvăluiri din infern. Prin ce au trecut locuitorii din Mariupol: „Au băut apă chiar și din canalizare

Mariupol este cel mai bombardat oraș din Ucraina. Dezvăluiri din infern

Profimediaimages

Apar noi detalii despre situația teribilă din Mariupol, cel mai bombardat oraș din Ucraina. Aproape nicio clădire nu a scăpat, în cele 54 de zile de război, fără a fi pusă la pământ sau avariată. Rușii nu au reușit să cucerească orașul din regiunea Donețk, dar numărul victimelor este unul uriaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător la Mariupol între 2016 și 2020, Ruslan Fomin a dezvăluit drama prin care au trecut locuitorii de acolo. Atacantul de 36 de ani a ținut legătura cu foștii săi coechipieri, iar aceștia i-au făcut mărturisiri șocante.

Ruslan Fomin, șocat despre ceea ce se întâmplă în Mariupol

Slavă Domnului, toți cei din Mariupol pe care îi cunosc au reușit să scape. Toți locuiesc acum lângă Mariupol. Oamenii au rămas fără casă, fără acoperiș deasupra capului, fără mașini, fără nimic. Au abandonat totul și au fugit pe jos. E înfricoșător chiar și să te gândești la asta.

Oamenii din Mariupol au băut apă chiar și din canalizare, atunci când stăteau la subsol. Nu este doar un genocid… sunt nenorociți (n.r. rușii), animale. Nu pot deloc să-mi dau seama cum pot fi așa!„, a declarat Ruslan Fomin pentru sport.ua.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că negocierile de pace depind de ceea ce se întâmplă în Mariupol. În cazul în care ultimii soldați ucraineni, aflați în oraș, vor fi uciși, se va ajunge la încetarea oricăror discuții cu rușii.

Reclamă

Rinat Ahmetov vrea să reconstruiască orașul

Rinat Ahmetov, cel mai bogat om din Ucraina, care este şi patronul clubului Şahtior Doneţk, s-a angajat să reconstruiască oraşul asediat de ruşi Mariupol, informează The Guardian.

Afacerile lui Ahmetov au fost puternic afectate în ultimii opt ani de luptele din estul Ucrainei, însă bărbatul s-a declarat încrezător că “soldaţii bravi” ai Ucrainei vor apăra oraşul Mariupol, bombardat intens de armata rusă în ultimele şapte săptămâni.

Compania sa, Metinvest, producătoare de oţel, a anunţat de atunci că nu îşi poate onora contractele. Ahmetov mai deţine companiile SCM Group şi DTEK.

Reclamă 4 / 0/3

Mariupol reprezintă o tragedie globală şi un exemplu global de eroism. Pentru mine, Mariupol a fost şi va fi mereu un oraş ucrainean”, a declarat Ahmetov pentru Reuters. „Cred că bravii noştri soldaţi vor apăra oraşul, deşi înţeleg cât de greu este pentru ei”, a adăugat el.

Conform Forbes, Rinat Ahmetov avea în 2013 o avere de 15,4 miliarde de dolari. În prezent, averea sa este de 3,9 miliarde.

Recomandări
  • Mariupol, cel mai bombardat oraș din Ucraina
  • Prin ce au trecut supraviețuitorii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și