Închide meniul

Dezvăluiri fabuloase despre Gigi Becali! Cum se comportă cu vecinii, ce le vinde şi de ce mulţi nu vor să se mute lângă el: "Păi ce, are tigri, are pantere?"

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 17:37

Dezvăluiri fabuloase despre Gigi Becali! Cum se comportă cu vecinii, ce le vinde şi de ce mulţi nu vor să se mute lângă el: "Păi ce, are tigri, are pantere?"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, un vecin de poveste

  • Gigi Becali vinde brânză şi zarzavaturi vecinilor
  • Dezvăluirile făcute de politicianul Rareş Bogdan

Politicianul a povestit că stă ''gard în gard'' cu patronul roş-albaştrilor, iar omul cu banii de la FCSB îl ajută cu diverse produse, printre care se numără brânză de la oile acestuia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Leuștean, căpșune… foarte bune! Este un vecin excepțional și un om cu un suflet frumos. Și repet, suntem chiar gard-în-gard cu el. Lumea zice: dom’le, dar are oi. Păi ce, are tigri, are pantere? Are oi! Și oile… Nu, nu miros! Și chiar dacă ar mirosi, nu m-ar deranja, mi-ar aminti de bunica”, a povestit Rareș Bogdan la Metropola TV.

Gigi Becali, dezvăluiri fără precedent despre soţia sa! Ce i-a cerut Luminiţei Becali să facă în fiecare zi

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că le-a cerut soţiei sale, dar şi fiicelor lui să închidă televizorul atunci când se află la masă.

Reclamă

''La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam.

Ori eu, ori televizorul. Așa au înțeles și de atunci îl închid mereu. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație'', a spus Gigi Becali la Prosport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile