Închide meniul
Foto

Dezvăluiri halucinante despre modul în care discută Laurenţiu Reghecampf cu fiul său. Anamaria Prodan l-a dat de gol: „Îi este foarte teamă de amantă!”

Reclamă

Publicat: 9 martie 2022, 17:00

Dezvăluiri halucinante despre modul în care discută Laurenţiu Reghecampf cu fiul său. Anamaria Prodan l-a dat de gol: „Îi este foarte teamă de amantă!”

Laurenţiu Reghecampf, gest superb pentru Bebeto. Ce a făcut antrenorul Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghecampf, alături de Bebeto şi Luca Reghecampf / Colaj Instagram

Agentul de jucători a precizat că nu a fost sunată de Reghecampf în de 1 sau 8 martie şi că nici măcar pe fiul său nu vrea să îl vadă. A oferit declaraţii halucinante şi a spus că întâlnirile dintre Bebeto şi tatăl său se fac din spatele gardului casei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dat de pământ cu Laurenţiu Reghecampf: „Vorbeşte de după gard cu Laurenţiu Jr.”

Mă sună toată lumea să mă întrebe dacă Reghe ne caută sau are legătura cu noi. Cu părere de rău spun că am încercat enorm să îl conving să aibă o relație măcar cu copilul lui, Laurențiu jr, și refuză sistematic! Ajunge o dată sau de două ori pe an 50 sec în față porții și vorbește de după gard cu el.

La nivel de declarații este foarte bun și, prin ordonanțe, cere program de vizită. Iar asta este chiar hilar pentru că eu l-am rugat personal, dar și prin intermediul mass-media, să vină să-l ia și să-l țină în brațe! Am fost refuzată și ignorată„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Impresarul a spus, lunile trecute, că Laurenţiu Reghecampf s-ar teme să se vadă cu Bebeto din cauza riscului de a se infecta cu Covid-19. Amanta lui, Corina Caciuc, este însărcinată şi ar urma să nască la începutul lunii mai.

Îi este foarte teamă de amantă, îmi spun asta prietenii care se distrează că nu are voie nici să își sune copilul. Dar este alegerea lui. Așa a ales o viață. M-am chinuit ani la rândul să-l ridic și nu a rezistat alături de mine și de familia mea să fie sus!

Reclamă

Sufletele mici rămân mici mereu și Dumnezeu îi trimite unde le este locul. Oamenii răi și dușmănoși cu copiii lor, care fură de la copii lor, nu vor avea succes pe termen lung. Eu cred prea tare în Dumnezeu și știu și am înțeles că l-a luat de lângă noi ca să ne fie bine și să ne aducă ceva ce merităm în viață, adică devotament, demnitate și liniște„, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Laurenţiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părinteşti!”

Anamaria Prodan vrea să îi dea lovitura decisivă lui Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului ia amploare chiar şi după prima înfăţişare la tribunal. Cei doi nu s-au prezentat în faţa judecătorului, dar şi-au transmis mesaje dure unul altuia.

Vedeta spune că are probe clare prin care vrea ca soțul ei să fie decăzut din drepturile părinteşti. Își doreștă să obțină custodie exclusivă pentru micuţul Bebeto.

Reclamă 4 / 0/3

Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf și cât de necinstit a fost în relația pe care a avut-o cu mine. Mă delimitez total de comportamentul lui. Chiar amintesc că, pe când noi ne pregăteam de nunta de cristal, el coresponda cu acea domnișoară și îi făcea promisiuni că va pune punct relației pe care o aveam. Că avea relație paralelă, că era necinstit în căsnicie, că își mințea amanta că nu mai are nicio relație cu mine.

Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor”, a transmis Anamaria Prodan.

Reghecampf i-a răspuns atunci și a dezvăluit că a cerut custodie comună. A ținut să asigure că nu se va împotrivi în cazul în care judecătorul îi dă dreptate Anamariei.

Citește și:
Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de mai bine de 13 ani
  • Cum s-ar fi întâlnit antrenorul Universităţii Craiova cu fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și