Închide meniul

Dezvăluiri teribile făcute de Ilie Năstase, după ce a trecut printr-o dramă cumplită. „M-a chinuit!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2021, 17:15 / Actualizat: 27 decembrie 2021, 12:15

Dezvăluiri teribile făcute de Ilie Năstase, după ce a trecut printr-o dramă cumplită. „M-a chinuit!

Ilie Năstase, primele declarații după ce a fost externat

Hepta

Ilie Năstase a oferit primele declarații după ce a ieșit din spital. Omul de afaceri de 75 de ani a dezvăluit că putea fi expus riscului de a face o formă gravă a bolii. Vaccinul l-a protejat pe Năstase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, dezvăluiri teribile: „Puteam face o formă mai gravă!”

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă.

Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi avut mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson”, a spus Ilie Năstase, potrivit impact.ro.

Ilie Năstase a fost internat la Spitalul Matei Balș din București. Cât timp a fost în spital, „Nasty” nu a putut să fie vizitat de soția lui, Ioana Năstase.

Citește și:

Scandal uriaş cu Ciprian Marica

Ilie Năstase a trecut prin clipe dificile în ultima vreme. Pe lângă problemele de sănătate legate de infectarea cu COVID, fostul mare jucător s-a certat şi cu Ciprian Marica, naşul său. Fostul fotbalist ar fi vrut să-l scoată pe Ilie Năstase din fundaţia care îi poartă numele. Marea miză a afacerii erau, de fapt, terenurile din complexul Voinţa din Bucureşti, care ar valora în jur de 500 de milioane de euro. Până la urmă se pare că cei doi s-au împăcat.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și