Închide meniul
Foto

Dezvăluiri uluitoare despre Roman Abramovich. Oligarhul rus, apropiat al lui Vladimir Putin, ar fi într-o relaţie cu o tânără de 25 de ani din Ucraina

Reclamă

Publicat: 13 martie 2022, 21:30

Dezvăluiri uluitoare despre Roman Abramovich. Oligarhul rus, apropiat al lui Vladimir Putin, ar fi într-o relaţie cu o tânără de 25 de ani din Ucraina

Roman Abramovich ar avea o iubită ucraineancă

Profimediaimages

Au apărut detalii surprinzătoare despre femeia cu care ar fi Abramovich într-o relaţie. Bărbatul de 55 de ani s-ar iubi, paradoxal, cu o tânără din Ucraina. Potrivit thesun.co.uk, Abramovich s-ar vedea în secret cu Alexandra Korendyuk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Abramovich ar avea o iubită din Ucraina

Actriţa de 25 de ani trăieşte în Rusia şi ar fi împreună cu Abramovich din luna octombrie. Alexandra arată uimitor, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Noua iubită a lui Roman Abramovich este foarte interesantă. La începutul anului, au început zvonuri că inima oligarhului a fost cucerită de Alexandra Korendyuk. Există foarte puține informații despre fată, dar se spune că este fondatoarea unei companii din industria muzicală„, a transmis jurnalista Bozhena Rynska.

Roman Abramovich a mai fost căsătorit de trei ori. Olga Zurevna Lysova, Irina Malandina şi Dasha Zhukova au fost femeile cu care a ajuns la altar. Ultimul său divorț e cunoscut drept „cel mai costisitor” din lume. Magnatul rus i-a lăsat fostei sale partenere cel puțin patru locuințe de lux în Marea Britanie.

Printre acestea se numără o proprietate de lux în Sussex, în valoare de 18 milioane de lire sterline, dar și două vile în Londra, în Eaton Square și în Chester Square. În total, Abramovich i-ar fi lăsat la partaj fostei sale soții proprietăți evaluate la peste un miliard de dolari.

Reclamă

Vladimir Putin, implicat în divorțul lui Roman Abramovich?

S-a speculat că Abramovich a fost de acord să divorțeze de soția sa abia după ce președintele rus Vladimir Putin i-a spus să-și rezolve problemele din viața personală.

Miliardarul care o deține pe Chelsea a apărut în presa tabloidă britanică alături de mai multe femei mai tinere, printre care și cunoscutul model Daria Zhukova.

Abramovich și Putin sunt incredibil de apropiați. Chiar dacă e o diferență de vârstă de doar 10 ani între ei, Putin îl consideră pe Roman ca pe un fiu preferat. Când Abramovich intră în cameră, chipul lui Putin se luminează.

Reclamă 4 / 0/3

Când zvonurile despre viața privată a lui Abramovich au început să se răspândească, Putin i-a spus să-și rezolve problemele. Putin este un adevărat om de familie și nu a aprobat relația lui Roman cu Daria sau publicitatea pe care a generat-o.

Abramovich tinde să facă ceea ce îi spune Putin, în afaceri și în viața personală, iar intervenția lui Putin ar fi influențat cu siguranță decizia lui de a divorța„, a declarat o sursă apropiată de Abramovich, potrivit eveningstandard.

Roman Abramovich, în centrul unui scandal imens

Roman Abramovich are tot mai multe bătăi de cap! Justiţia portugheză a anunţat, vineri seară, că a efectuat mai multe percheziţii şi l-a arestat pe rabinul comunităţii Porto, în cadrul unei anchete privind naturalizarea descendenţilor evreilor de care a beneficiat miliardarul rus Roman Abramovich, proprietarul lui Chelsea.

Ancheta se referă la fapte „susceptibile de a constitui infracţiuni de trafic de influenţă, corupţie activă, falsificare de documente, spălare de bani sau chiar evaziune fiscală”, precizează un comunicat de presă al parchetului. Daniel Litvak, rabin-şef din Porto, a fost arestat joi la Porto, când era pe cale să se întoarcă în Israel, potrivit presei locale, citată de AFP.

Justiţia portugheză a deschis o anchetă în ianuarie cu privire la procedura de naturalizare a lui Roman Abramovich, care a obţinut naţionalitatea în aprilie 2021. Miliardarul rus beneficiase de o lege care permitea tuturor descendenţilor evreilor sefarzi, persecutaţi şi expulzaţi până la sfârşitul secolului al XV-lea, să obţină naţionalitate portugheză.

Roman Abramovich riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare dacă se întoarce în Rusia!

Potrivit presei britanice, oligarhul rus riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare în cazul în care se va întorce în țara natală. Motivul? Patronul lui Chelsea a folosit în spațiul public termeni interziși de Kremlin.

Mai precis, Abramovich a utilizat expresia „război în Ucraina” în cel de-al doilea comunicat în care anunță vânzarea lui Chelsea. Expresia respectivă se află pe lista interzisă de Vladimir Putin. În viziunea conducătorilor ruși, incidentele cumplite din Ucraina sunt trecute sub eticheta de „denazificare”, ci nicidecum de „război”.

Reclamă

Parlamentul din Rusia a implementat o lege anti „fake news”, prin care interzice articolele și opiniile anti-Putin. Persoanele care încalcă legea respectivă riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, în funcţie de cât de grave sunt „fake news-urile” răspândite.

Fiica lui Roman Abramovich, atac dur la Vladimir Putin

Fiica lui Abramovich, Sofia, și-a ieșit din minți când a auzit că tatăl ei ar fi de partea lui Putin. Tânăra de 27 de ani susține că poporul rus nu-l susține pe liderul de la Kremlin și că războiul împotriva Ucrainei e o ambiție personală a lui Putin.

Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin”, a scris Sofia, alături de o imagine, în care cuvântul Rusia e tăiat și e înlocuit cu cuvântul Putin: „Putin vrea război cu Ucraina”.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și