Închide meniul

Trecutul controversat al magnatului rus a cărui familie l-a atacat pe Vladimir Putin, după invazia din Ucraina. I-a lăsat soției bunuri de un miliard de dolari la partaj

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2022, 23:07

Reclamă
Trecutul controversat al magnatului rus a cărui familie l-a atacat pe Vladimir Putin, după invazia din Ucraina. I-a lăsat soției bunuri de un miliard de dolari la partaj

Roman Abramovich, apropiat de Vladimir Putin?

Colaj Profimedia

Dincolo de legăturile misterioase cu Vladimir Putin, Roman Abramovich are și un trecut controversat. Patronul lui Chelsea i-a lăsat fostei sale soții bunuri care valorează o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trecutul controversat al lui Roman Abramovich

Roman Abramovich a încheiat conturile cu fosta sa soție, Irina, în 2012, iar divorțul lor e cunoscut drept „cel mai costisitor” din lume. Magnatul rus i-a lăsat fostei sale partenere cel puțin patru locuințe de lux în Marea Britanie.

Printre acestea se numără o proprietate de lux în Sussex, în valoare de 18 milioane de lire sterline, dar și două vile în Londra, în Eaton Square și în Chester Square. În total, Abramovich i-ar fi lăsat la partaj fostei sale soții proprietăți evaluate la peste un miliard de dolari.

În Londra, Roman Abramovich mai deține o locuință luxoasă în apropiere de Kensigton Palace, estimată la 125 milioane de lire. Averea patronului lui Chelsea este estimată la 8,4 miliarde de lire. 

Vladimir Putin, implicat în divorțul lui Roman Abramovich?

S-a speculat că Abramovich a fost de acord să divorțeze de soția sa abia după ce președintele rus Vladimir Putin i-a spus să-și rezolve problemele din viața personală.

Reclamă

Miliardarul care o deține pe Chelsea a apărut în presa tabloidă britanică alături de mai multe femei mai tinere, printre care și cunoscutul model Daria Zhukova.

„Abramovich și Putin sunt incredibil de apropiați. Chiar dacă e o diferență de vârstă de doar 10 ani între ei, Putin îl consideră pe Roman ca pe un fiu preferat. Când Abramovich intră în cameră, chipul lui Putin se luminează.

Când zvonurile despre viața privată a lui Abramovich au început să se răspândească, Putin i-a spus să-și rezolve problemele. Putin este un adevărat om de familie și nu a aprobat relația lui Roman cu Daria sau publicitatea pe care a generat-o.

Reclamă 4 / 0/3

Abramovich tinde să facă ceea ce îi spune Putin, în afaceri și în viața personală, iar intervenția lui Putin ar fi influențat cu siguranță decizia lui de a divorța”, a declarat o sursă apropiată de Abramovich, potrivit eveningstandard.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Fiica lui Roman Abramovich l-a atacat pe Vladimir Putin

La aproape un deceniu de la divorțul lui Abramovich, Putin a dat ordin ca Rusia să invadeze Ucraina. Decizia controversată a liderului de la Kremlin are consecințe și asupra miliardarului care o deține pe Chelsea. Potrivit presei din Anglia, Roman Abramovich nu va mai putea locui în Marea Britanie.

Fiica lui Abramovich, Sofia, și-a ieșit din minți când a auzit că tatăl ei ar fi de partea lui Putin. Tânăra de 27 de ani susține că poporul rus nu-l susține pe liderul de la Kremlin și că războiul împotriva Ucrainei e o ambiție personală a lui Putin.

„Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin”, a scris Sofia, alături de o imagine, în care cuvântul Rusia e tăiat și e înlocuit cu cuvântul Putin: „Putin vrea război cu Ucraina”

Rusia a declanșat războiul în Ucraina

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și