Închide meniul
Foto

Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani: „I-am spus că stau în pat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 16:34

Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani: „I-am spus că stau în pat!”

Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani

Colaj Instagram

Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu. Andra Teodorescu, a doua soţie a lui Daniel Pancu, se ocupă de organizare de evenimente. Andra şi Daniel Pancu au au avut o scurtă relaţie şi în tinereţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra Teodorescu este unul dintre cei mai apreciaţi antreprenori în ceea ce priveşte organizarea de evenimente. Pentru a găsi cheia succesului, Andra Teodorescu munceşte enorm. Andra a fost în tinereţe model şi a pozat în Playboy. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FRUMOASA SOŢIE A LUI DANIEL PANCU)

Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani

”Ea e ocupată de dimineața până seara, are un program atât de încărcat… Organizează evenimente”, a spus Daniel Pancu în podcastul Tare de Tot.

Actualul selecţioner al naţionalei de tineret a României a dezvăluit întreaga poveste de dragoste cu actuala soţie.

Cu fosta soție am mai avut o perioadă în care nu am mai locuit împreună, prin 2001-2002. Nu eram căsătoriți, eram iubiți. Am cunoscut-o pe Andra în perioada aia, a fost o iubire de o vară.
Ea avea job-ul în străinătate, am plecat și eu cu fotbalul. În perioada asta, din 2001 până în 2019, sunt 18 ani, cred că ne-am întâlnit de 4 ori, întâmplător. Apoi, destinul ne-a adus din nou împreună. Nu am înșelat-o niciodată (n.r.- pe Mihaela, prima soție) cu Andra, nu există așa ceva. A fost făcută amantă în ziare. Eram un om liber (n.r.- când a reluat relația cu actuala soție), cu acte.

Reclamă

Niciodată nu mă gândeam (n.r.- la o a doua căsătorie). Eram după un meci, eram antrenor la Rapid. Mă gândeam unde să plec în vacanța de iarnă. Mă trezisem dimineața, am văzut un mesaj de la ea, foarte ciudat. Zâmbeam așa. M-a întrebat ce fac. Ce să fac la ora asta? Eram divorțat de 8 luni. I-am spus că stau în pat, am schimbat două mesaje și ne-am întâlnit la prânz.
Am mâncat împreună și asta a fost. Eu nu mă gândeam niciodată la căsătorie, eu știam că e măritată. Nu știam că divorțase de 4 ani. Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă. Am stat un an împreună, ne-am povestit toată viața”, a mai spus Pancu.

Dieta minune a lui Daniel Pancu. Ce poate mânca seară de seară

Dieta minune a lui Daniel Pancu. Ce poate mânca fostul internaţional seară de seară, împreună cu superba sa soţie. Chiar Daniel Pancu a dezvăluit ce mănâncă într-un interviu acordat în trecut pentru AntenaSport.

Daniel Pancu are 45 de ani, dar şi un fizic de invidiat. Fostul internaţional român a dezvăluit că în spatele formei sale de invidiat stă o dietă bine pusă la punct.Pancu, care s-a recăsătorit cu frumoasa Andra, cu care mai avusese o relaţie în tinereţe, are o dietă strictă care îi permite să aibă o formă fizică de invidiat.

Reclamă 4 / 0/3

Dimineața – lapte de soia cu cereale și semințe, semințele de in în special… de 2-3 ori pe săptămână ouă, dar ele să fie fierte. La prânz mănânc paste și salată, dar pastele fără sosuri, dor cu puțin usturoi și roșii cherry. Chiar eu mi le prepar. Iar seara mănânc carne slabă: pește, pui sau curcan”, a spus Daniel Pancu pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și