Daniel Pancu e expert în bucătărie. Fostul mare atacant al Rapidului „driblează” cu felurile de mâncare așa cum o făcea cu mingea pe teren. Noul selecționer al naționalei U20 a României a dezvăluit cum arată meniul său dintr-o zi obișnuită, precum și ce îi place cel mai mult să gătească.
Ca jucător, Daniel Pancu a fost printre preferații tribunei și la Rapid și la națională. Noul selecționer al naționalei U20 și îi îndeamnă pe fani să-i susțină din plin pe tinerii jucători.
Daniel Pancu e expert în bucătărie: „Chiar eu le prepar!”
„În ziua de azi, jucătorii sunt mai fragili din punct de vedere emoțional și trebuie ajutați să treacă peste momentele grele”, a spus Daniel Pancu, pentru Antena Sport.
Cât timp a jucat în Italia, Pancu a învățat să fie atent la alimentație.
„Dimineața – lapte de soia cu cereale și semințe, semințele de in în special… de 2-3 ori pe săptămână ouă, dar ele să fie fierte”
În pandemie, Pancu s-a specializat și în bucătărie.
„La prânz mănânc paste și salată, dar pastele fără sosuri, dor cu puțin usturoi și roșii cherry. Chiar eu mi le prepar. Iar seara mănânc carne slabă: pește, pui sau curcan”
Legenda din Giulești nu se poate abține de la fructele preferate.
„Îmi plac foarte mult perele și pe locul doi sunt căpșunele”, a încheiat Daniel Pancu.