Închide meniul
Video

Daniel Pancu e expert în bucătărie: „Chiar eu le prepar!”. Felul de mâncare cu care noul selecționer al României U20 face furori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2022, 21:09 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 19:39

Daniel Pancu, derapaj incredibil la adresa lui Emiliano Martinez

Daniel Pancu, în timpul unei conferințe de presă

Daniel Pancu e expert în bucătărie. Fostul mare atacant al Rapidului „driblează” cu felurile de mâncare așa cum o făcea cu mingea pe teren. Noul selecționer al naționalei U20 a României a dezvăluit cum arată meniul său dintr-o zi obișnuită, precum și ce îi place cel mai mult să gătească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca jucător, Daniel Pancu a fost printre preferații tribunei și la Rapid și la națională. Noul selecționer al naționalei U20 și îi îndeamnă pe fani să-i susțină din plin pe tinerii jucători.

Daniel Pancu e expert în bucătărie: „Chiar eu le prepar!”

„În ziua de azi, jucătorii sunt mai fragili din punct de vedere emoțional și trebuie ajutați să treacă peste momentele grele”, a spus Daniel Pancu, pentru Antena Sport.

Cât timp a jucat în Italia, Pancu a învățat să fie atent la alimentație.

„Dimineața – lapte de soia cu cereale și semințe, semințele de in în special… de 2-3 ori pe săptămână ouă, dar ele să fie fierte”

Reclamă

În pandemie, Pancu s-a specializat și în bucătărie.

„La prânz mănânc paste și salată, dar pastele fără sosuri, dor cu puțin usturoi și roșii cherry. Chiar eu mi le prepar. Iar seara mănânc carne slabă: pește, pui sau curcan”

Legenda din Giulești nu se poate abține de la fructele preferate.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi plac foarte mult perele și pe locul doi sunt căpșunele”, a încheiat Daniel Pancu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și