Închide meniul
Foto

„Doamne, ce superbităţi” Adriana Petrescu şi Raluca Zenga s-au reunit la un eveniment şi au lăsat mască pe toată lumea!

Reclamă

Publicat: 24 martie 2024, 14:47

„Doamne, ce superbităţi” Adriana Petrescu şi Raluca Zenga s-au reunit la un eveniment şi au lăsat mască pe toată lumea!

Adriana Petrescu şi Raluca Zenga s-au reunit la un eveniment şi au lăsat mască pe toată lumea!

Adriana Petrescu şi Raluca Zenga / colaj Facebook

Cele două bune prietene Adriana Petrescu şi Raluca Zenga s-au reunit la un eveniment şi au avut o apariţie de senzaţie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana Petrescu şi Raluca Zenga locuiesc în Dubai. Ele au fost prezente la un eveniment de modă, acolo unde au impresionat cu ţinutele lor.

„Doamne, ce superbităţi” Adriana Petrescu şi Raluca Zenga s-au reunit la un eveniment şi au lăsat mască pe toată lumea!

Adriana Petrescu şi Raluca Zenga au purtat ţinute în roz şi negru, iar apariţia lor pare că nu poate stârni nici cea mai mică reacţie negativă din partea criticilor de modă.

„Doamne, ce superbităţi”, a comentat cineva. „Ador ţinuta ta”, i-a transmis o utilizatoare, pe Instagram, soţiei lui Dan Petrescu.

Atât Adriana Petrescu, cât şi Raluca Zenga arată o formă fizică de senzaţie. Soţia lui Dan Petrescu are 46 de ani, în timp ce fosta soţie a lui Walter Zenga are 42 de ani.

Reclamă
Adriana Petrescu şi Raluca Zenga, la un eveniment de modă / Instagram Adriana Petrescu
Adriana Petrescu şi Raluca Zenga, la un eveniment de modă / Instagram Adriana Petrescu

Dan Petrescu, imagine rară de ziua lui de naştere! Cum s-a putut afişa antrenorul alături de soţia lui, Adriana, şi de fiica lor!

Dan Petrescu a oferit o imagine rară de ziua lui de naştere! Antrenorul român a împlinit pe 22 decembrie 2023 56 de ani şi a sărbătorit această zi specială alături de soţia lui, Adriana, şi de fiica lor, Jennifer.

Dan Petrescu apare rar alături de soţia lui, Adriana. Cei doi nu mai fuseseră văzuţi împreună în public de foarte multă vreme.

Dan Petrescu, Adriana Petrescu şi fiica lor, Jennifer, au sărbătorit în Dubai această zi specială. Adriana Petrescu i-a făcut o urare superbă soţului ei, în ziua în care acesta a împlinit 56 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

La mulţi ani celui mai bun tată şi soţ! Îţi dorim o viaţă plină de iubire, bucurie şi succes. Te iubim!”, i-a transmis Adriana Petrescu soţului ei, pe contul de Instagram.

Cum se menţine actuala soţie a lui Dan Petrescu într-o formă fizică de invidiat

După divorţul de Dana Petrescu, Dan Petrescu şi-a refăcut viaţa alături de Adriana Petrescu. Aceasta arată impecabil la 46 de ani. Ea a dezvăluit că practică mult sport şi nu a apelat niciodată la intervenţii estetice.

Adriana este partenera lui Dan Petrescu de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună şi o fiică, pe nume Jennifer.

Adriana Petrescu a dezvăluit care este ritualul frumuseţii sale. Aceasta susţine că hidratarea este cheia tenului său impecabil, şi susţine că serumurile şi cremele sunt nelipsite din rutina ei.

De asemenea, partenera antrenorului lui Jeonbuck a mai spus că nu a apelat niciodată la intervenţii chirugicale, fiind adepta frumuseţii naturale.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, declara Adriana Petrescu, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și