Închide meniul

„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de cinci hectare care valorează milioane de euro

Reclamă

Publicat: 26 martie 2024, 8:32 / Actualizat: 4 aprilie 2024, 17:31

„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham! Ce a ales să facă magnatul cu un teren de cinci hectare care valorează milioane de euro

"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Ce a ales să facă Ion Țiriac cu un teren de cinci hectare care valorează milioane de euro. Ion Ţiriac a anunţat că Sala Polivalentă din Otopeni va fi gata în maximum doi ani. Pentru a nu întâmpina probleme cu fanii sportului care vor pleca târziu de la Otopeni, acesta pune la dispoziţie o parcare imensă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magnatul român a dezvăluit că pe lângă sala care va costa 100 de milioane de euro, va pune la dispoziţie şi o parcare uriaşă, întinsă pe cinci hectare, teren ce valorează milioane de euro.

„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă Ion Țiriac cu un teren de cinci hectare care valorează milioane de euro

„Nu sunt chiar atât de tâmpit. Am cinci hectare pentru parking, pentru trei mii de mașini. Plus că trebuie să văd cum scot 15.000 de oameni de acolo noaptea, când e concertul gata.

Plus că au început să lucreze pentru metrou. `Domnul Ţiriac, nu mai e ham-ham-ham, am început să lucrăm pentru metrou`. Ăla în doi ani trebuie să fie gata.

Sala e gata în doi ani! Nu contează că n-a început nimic. Dacă eu bag banii ăia, nu mai plătesc şi impozit. O să facă o lege, „când dai tu, să nu mai dai şi altceva”, a spus Ţiriac, citat de gsp.ro.

Reclamă

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

S-a aflat la cine a ajuns toată averea lui miliardarului Ion Țiriac. În vârstă de 84 de ani, omul de afaceri anunţă că a donat toţi banii pe care îi are. Cele două miliarde de dolari nu sunt acum pe mâinile celor trei copiii ai săi.

Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul unui interviu. Primul miliardar din istoria României a virat toată averea sa în conturile fundaţiei care îi poartă numele şi care a apărut din „dorinţa de dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România, dar şi pentru a oferi suport persoanelor aflate în situații dificile de viață„.

Fostul mare jucător de tenis a precizat că nu mai are de ce să fie considerat unul dintre bogaţii României.

Reclamă 4 / 0/3

”V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.

Nu sunt bogat, am dat totul Fundației. Și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, a declarat Ion Țiriac.

Ion Ţiriac are 3 copii

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, dar căsnicia fostului mare jucător de tenis a rezistat numai doi ani. În momentul nunții, Ion avea 24 de ani, iar Erika era cu cinci ani mai tânără. După divorţ, Țiriac a decis să nu mai ajungă niciodată la altar.

A avut mai multe relații, care au făcut vâlvă. Printre cele mai cunoscute sunt cele cu handbalista Victorița Dumitrescu, cântăreața Ana Maria Ferentz, manechinul Mikette von Issenberg, și cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad.

Ion Țiriac are trei copii, pe Ion Ion, Karim și Ioana. Primul, din relația cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg. Karim și Ioana sunt rodul relației cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și